“Burguer” de salmó amb all i oli d’all negre

Avui us deixem amb el primer plat flexiterià, amb foto i recepta!

 

“Burguer” de Salmó

Ingredients per a 4 persones

– 500g de salmó fresc

– 1 ou

– 1 cullerada de mostassa

– 1 cullerada de farina de galeta

– 4 panets de Viena

 

Primer de tot, tallem a quadradets la carn del salmó fresc i aprofitem per treure les espines o les teles que puguin quedar.

Posem el salmó en un bol juntament amb la mostassa, la farina de galeta i l’ou.

Ho barregem tot amb una forquilla fins aconseguir una massa compacta.

Amb l’ajuda d’un motlle o cercle d’emplatar, donem forma a l’hamburguesa directament a la paella, xafant-les una mica amb la forquilla.

Retirem el motlle, i fem la següent hamburguesa!

 

All i oli d’all negre

– ½ cabeça d’alls negres

– 1 rovell d’ou

– Sal

– Oli

 

Pelem els alls i els xafem amb la mà de morter.

Afegim el rovell de l’ou i un polsim de sal.

Incorporem l’oli lentament fins aconseguir lligar l’all i oli.

 

I aquí ho tenim!

 

DSC_0029

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *