PROVA EXTRALECTIVA

Benvolgudes famÍlies, ens complau presentar-vos l’oferta d’activitats extralectives de l’escola proa.

Enguany i seguint l’objectiu de fomentar una oferta equilibrada en els àmbits d’esports, arts i intel.lecte, iniciem dues noves activitats: TALLERS DE CREACIÓ I ART i ROBÒTICA.

L’oferta agrupada en tres modalitats, creiem que és l’adient per poder atendre les aficions i, fins i tot, les incipients vocacions que es poden despertar entre els nostres alumnes.

Totes les activitats extraescolars que s’ofereixen cal entendre-les com a complements per a una formació integral de l’alumnat.

 

 1. El Període principal d’inscripció acaba el 21 de juliol del 2016.
 2. Ompliu el formulari d’inscripció i envieu-lo per correu electrònic a “extral_lectives@escola-proa.cat”
 3. Tots els alumnes inscrits durant aquest període i amb grups confirmats al juliol, iniciaran les activitats la setmana del 12 de setembre de 2016, excepte la PISCINA, la MÚSICA i els grups de P3 que comencen a l’octubre.
 4. Les inscripcions fora d’aquest període ( després del 19/07/16) i amb grups confirmats al setembre, començaran les activitats a partir del 3 d’octubre del 2016.
 5. Podeu consultar informació i resoldre dubtes contactant amb la Coordinació d’Extralectives a la Secretaria, d’11h a 14h i de 15h a 18h de dilluns a divendres o per mail a “extra_lectives@escola- proa.cat”
 6. La facturació és mensual i per avançat. Els grups confirmats al juliol per començar activitat el 12/9/16, tindran el 1r càrrec (en aquest mes es cobrarà el 75% de la quota) al rebut de setembre i els grups que comencin l’activitat la setmana del 3/10/16, tindran el 1r càrrec al rebut d’octubre.
 7. Tots els canvis i baixes s’han de comunicar abans del dia 20 del mes anterior, no s’abonarà cap quota que no es comuniqui en el termini establert i les altes que es comuniquin passat aquest dia s’hauran d’abonar en efectiu/targeta a Secretaria.
 8. Els canvis d’activitat o freqüència (1 ò 2 dies) hauran de ser per mesos complerts.
 9. Aquelles famílies que fagin la inscripció a l’Escola de Música, hauràn de fer el pagament de 25€ en concepte de matrícula només el primer any.
 10. Podeu demanar 2 dies de prova gratuïts (de les activitats que tinguin places disponibles), amb una setmana d’antelació a la Coordinació d’Extralectives.
 11. Totes les activitats tenen places limitades.
 12. En totes les activitats esportives us recomanem que els alumnes no utilitzin les ulleres, si això no és possible, us recomanem que els feu unes ulleres especials per a la pràctica d’esports.

 

Activitats intel·lectuals

SI HI HA DEMANDA (MÍNIM 9 INTERESSATS) OBRIREM GRUP UN ALTRE DIA

P3 dijous de 17 a 18h……39,50€/mes
P4 dimarts de 17 a 18h……39,50€/mes
P5 dimarts de 17 a 18h……39,50€/mes
EP1 i EP2 dimecres de 17 a 18h……39,50€/mes
EP3 i EP4 dijous de 17 a 18:00h……39,50€/mes
EP5 i EP6 dimarts de 17 a 18:00h……39,50€/mes
ESO1 i ESO2 dijous de 17 a 18:30h……54€/mes
ESO3 i ESO4 dijous de 17 a 18:30h……54€/mes
Batxillerat dijousde 17 a 18:30……59€/mes

LES QUOTES INCLOUEN EL LLIBRE I TOT EL MATERIAL DEL CURS

L’activitat d’anglès a parvulari i cicle inicial de primària, promou l’aprenentatge a través del joc, la música i els contes escenificats amb el mètode Artigal que afavoreix l’aprenentatge actiu amb especial èmfasi en l’expressió oral.

Els objectius són naturalitzar la llengua anglesa com a mitjà de comunicació habitual i certificar els coneixements amb la realització d’exàmens oficials de la UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE.

OFERTA DE CURSOS INTENSIUS D’EXAMEN AL JULIOL PER A 4RT D’ESO I BATXILLERAT.

CLASSES PER A ADULTS.

“CONVERSA” DIVERSOS DIES I HORARIS!

 

SI HI HA DEMANDA (MÍNIM 9 INTERESSATS) OBRIREM GRUP UN ALTRE DIA

4t ESO dimecres de 17 a 18:30h……54€/mes
Batxillerat dimecres de 17 a 18’30h……54€/mes

LES QUOTES INCLOUEN EL LLIBRE I TOT EL MATERIAL DEL CURS

Els alumnes de 4rt d’eso i Batxillerat poden ampliar i reforçar els coneixements adquirits durant la seva escolarització, com a continuació del Francés que han estudiat a 2n i 3r d’Eso.
Els cursos suposen la possibilitat de certificar els seus coneixements mitjançant títols oficials DELF/DALF

OFERTA DE CLASSES PER A ADULTS.

“CONVERSA” DIVERSOS DIES I HORARIS!

 

SI HI HA DEMANDA (MÍNIM 9 INTERESSATS) OBRIREM GRUP UN ALTRE DIA

6è Primària dimecres de 17 a 18h……39,50€/mes
1r i 2n d’ESO dimecres de 17 a 18h……39,50€/mes
3r i 4t  d’ESO dimecres de 17 a 18h……39,50€/mes
Batxillerat dimecres de 17 a 18h……39,50€/mes

LES QUOTES INCLOUEN EL LLIBRE I TOT EL MATERIAL DEL CURS

A partir de 6è d’educació primària s’oferirà la possibilitat als alumnes d’iniciar-se en l’aprenentatge d’una nova llengua estrangera, amb l’objectiu de donar a conèixer els fonaments bàsics de l’idioma, a través d’activitats lúdiques i amb un enfocament eminentment oral. Els alumnes tindran la possibilitat de presentar-se als exàmens oficials del Goethe Institute en un futur, en funció del seu nivell i progrés.

OFERTA DE CLASSES PER A ADULTS.

“CONVERSA” DIVERSOS DIES I HORARIS!

 

 

Full d’inscripcions

escacs

CURS: primària, ESO I BATX
ORGANITZA: escola d’escacs edami

 

DIES: DIJOUS
HORES: migdia (nomès primària)
tarda (17h a 18h)
PREU MENSUAL: 23,50€ ( inclou llibre teòric)

 

 

Les sessions consisteixen fonamentalment en la pràctica del joc, on el professor corregeix els errors dels alumnes i ho combina amb l’aprenentatge conjunt (mitjançant el taulell mural) d’elements estratègics i tàctics de la partida.

“No es tracta només de moure peces en un tauler, els escacs van molt més enllà i ensenyen a prendre decisions, a planificar, i també impulsen als alumnes a comprendre que les seves accions poden dur-los a l’èxit o al fracàs. Tots aquests factors deriven en la millora de l’aprenentatge”.

Gran Mestre Miquel Illescas

 

Full d’inscripcions

science-club

CURS: 3r i 4rt
ORGANITZA: creaciència s.l.

 

DIES: dimecres
HORES: de 17h a 18’30h
PREU MENSUAL: 50€ (tot el material inclòs)

 

 

 

CreaCiència ens ofereix una activitat plena d’experiments científics a les instal·lacions de l’escola. Amb l’objectiu de potenciar l’esperit científic, encendre les ments dels alumnes i potenciar el pensament lateral els nois i noies  faran experiments on barrejarem Ciència i Creativitat. L’objectiu del Science Club és enfortir les eines de descoberta i estimulació científica dels alumnes.

Pensada i creada per Dani Jiménez i el seu equip, el físic i divulgador científic que presenta Dinàmiks del Canal Súper3, ens farà una espectacular Màster Class cada mes!

Activitat 100% en català i tot el material inclòs en el preu.

Full d’inscripcions

robotica

CURS: primària i eso
ORGANITZA: edukative s.l.

HORES: migdia (primària) – tarda (eso) de 17h a 18h
PREU MENSUAL: 50€

 

 

 

 

La robòtica educativa és una activitat interessant i divertida que motivarà els alumnes per aprendre ciències, tecnologia, enginyeria i programació mitjançant el disseny, la construcció i les instruccions de diversos models que es plantejaran a les sessions. Alhora aprendran a treballar en equip i a gestionar els errors com a font de coneixement, l’emprenedoria, …

Els reptes proposats estaran adaptats a l’edat dels alumnes i els grups es formaran segons aquesta prioritat.

“Possibilitat de participar a la First Lego League”

 

Full d’inscripcions

 

Activitats artístiques:

taller-de-creativitat-i-art

CURS: 4t, 5è i 6è de primària – 1r  i 2n eso
ORGANITZA: a.p.b.s.m.

 

DIES: dimecres 4t, 5è i 6è – dijous 1r i 2n eso
HORES: de 17’15h a 18’45h
PREU MENSUAL: 39€

 

 

 

L’objectiu del taller és imaginar, crear i compartir propostes plàstiques inspirades en les obres d’artistes contemporanis. El taller pretén potenciar les capacitats creadores dels alumnes a través de l’aprenentatge de tècniques i l’experimentació amb materials diversos. D’aquesta manera, podran desenvolupar noves formes d’expressió i crear un univers artístic propi.

Full d’inscripcions

body-and-creativity

CURS: p3
ORGANITZA: Buganvilia Produccions

 

DIES: dijous
HORES: de 17h a 18’15h (activitat d’1 hora)
PREU MENSUAL: 37,50€

 

 

JUGUEM A EXPRESSAR

El joc teatral contribueix al desenvolupament de les habilitats socials. Aquesta serà la primera presa de contacte amb el joc teatral i l’anglès per als més petits. Amb activitats sempre dinàmiques potenciarem l’expressivitat i la creativitat amb jocs de psicomotricitat, expressió corporal, oral i de relació amb l’espai i els objectes.

Ens familiaritzarem amb el so de la nova llengua a través de cançons i contes coneguts, i també prepararem un conte englobant els conceptes donats.

Full d’inscripcions

lets-play-theatre

CURS: p4 i p5
ORGANITZA: Buganvilia Produccions

 

DIES: dimecres
HORES: de 17h a 18’15h (activitat d’1 hora)
PREU MENSUAL: 37,5€

 

 

EL JOC DELS CONTES

El joc teatral contribueix al desenvolupament de les habilitats socials dels més petits. A través d’exercicis sempre dinàmics, afavorirem el desenvolupament de l’expressivitat, la creativitat, la relació amb el grup i la confiança. Crearem una màscara per jugar amb la seva expressió.

Totes les activitats seran dirigides en llengua anglesa i l’eix vertebrador del curs serà el treball de contes populars en anglès com a situació teatral: let’s play! Aprendrem i interpretarem cançons i finalment durem a terme la posada en escena d’un conte com a taller final.

 

Full d’inscripcions

the-game-of-theatre

CURS: 1r i 2n de primària
ORGANITZA: Buganvilia Produccions

 

DIES: dimarts
HORES: de 17h a 18’15h (activitat d’1 hora)
PREU MENSUAL: 37,5€

 

 

 

El joc teatral contribueix al desenvolupament de les habilitats socials dels més petits. A través d’exercicis sempre dinàmics, afavorirem el desenvolupament de l’expressivitat, la creativitat, la relació amb el grup i la confiança. Jugarem a improvisar plantejant situacions divertides i que ens faran passar mil aventures, i també construirem un titella i aprendrem a manipularlo.

Totes les activitats seran dirigides en llengua anglesa per familiaritzar els alumnes amb la nova llengua. L’eix vertebrador del curs serà el treball de contes populars i també històries inventades en anglès com a situació teatral: the game of theatre!

 

Full d’inscripcions

musical-1

CURS: 3r i 4t de primària
ORGANITZA: Buganvilia Produccions

 

DIES: dijous
HORES: de 17h a 18’15h (activitat d’1 hora)
PREU MENSUAL: 37,5€

 

 

THE LION KING

El joc teatral contribueix al desenvolupament de les habilitats socials dels més petits. A través d’exercicis sempre dinàmics, afavorirem el desenvolupament de l’expressivitat, la creativitat, la relació amb el grup i la confiança.

Totes les activitats seran dirigides en anglès per familiaritzar els alumnes amb la nova llengua. L’eix vertebrador del curs serà el treball d’improvisacions i el muntatge d’escenes quotidianes, i tot això ho compaginarem amb el muntatge d’un taller de teatre musical en anglès basat l’obra d’El Rei Lleó, The Lion King!

 

 

Full d’inscripcions

musical-2jpg

CURS: 5è i 6è de primària
ORGANITZA: Buganvilia Produccions

 

DIES: dimecres
HORES: de 17h a 18’15h (activitat d’1 hora)
PREU MENSUAL: 37,5€

 

 

ANNIE

El joc teatral contribueix al desenvolupament de les habilitats socials per a grans i petits. A través d’exercicis sempre dinàmics, afavorirem el desenvolupament de l’expressivitat, la creativitat, la relació amb el grup i la confiança.

Totes les activitats seran dirigides en anglès per familiaritzar els alumnes amb aquesta llengua. L’eix vertebrador del curs serà el treball d’improvisacions i el muntatge d’escenes quotidianes.

Tot això ho compaginarem amb el muntatge i representació d’un taller de teatre musical basat en la pel·lícula Annie!

Full d’inscripcions

dansa---funky-hip-hop

CURS: 5è i 6è de primària
ORGANITZA: Buganvilia Produccions

 

DIES: dimarts i dijous
HORES: de 18’15h a 19’15h
PREU MENSUAL: 37,50€

 

 

La dansa en totes les seves modalitats, a més de treballar l’educació corporal i el moviment, obre el camí cap al  desenvolupament de la creativitat, la relació entre companys, el coneixement d’un mateix, el coneixement d’altres cultures i el desenvolupament de la capacitat expressiva.

El model de dansa que proposem és divergent, on la creativitat, el joc i la socialització predominen sobre la tècnica, la repetició i la memorització de patrons de moviment. Aquestes danses modernes ens fan treballar diferents aspectes corporals mentre gaudim de les coreografies més variades.

Full d’inscripcions

escola-de-musica

Matrícula
25€ (només el primer any)

Activitats individuals
Sensibilització, Iniciació i Llenguatge 38,35€/mes (1h setmanal)

Cant Coral
15,25€/mes (1h setmanal)

En família (nadons)
28,75€/mes (45min. setmanals)

Instrument individual
79,60€/mes (30min. setmanals)
119,35€/mes (45min. setmanals)

Formació completa
Sensib. ò Iniciació + Cant Coral……46,20€/mes (2h setmanals)
Llenguatge + instrument ‘30……121,80€ (1,5h setmanals)
Llenguatge + Cant Coral + Instrum. ’30……120€/mes (2’5h setmanals)

Propostes i activitats musicals per a tots els nivells i edats.
Horaris de migdia i/o tarda.
Preparació per a exàmens oficials
Classes de prova gratuïtes

L’aprenentatge musical és una experiència significativa i enriquidora a partir d’activitats el màxim vivencials i creatives. Flexibilitat i varietat de recursos, seguiment personalitzat dels processos d’aprenentatge, interacció i cooperació són alguns dels pilars sobre els que construïm un ensenyament musical que contempla l’alumne com a individu únic i com a part del col·lectiu.

3 i 4 anys – Sensibilització Musical: Tastem la música
Toquem, cantem, escoltem i juguem!
A través del joc i dels sentits comencem a conèixer les bases de la interpretació, l’escolta, la creació i l’anàlisi musical.

5 i 6 anys– Iniciació Musical: Descobrim la música
Aprenem a desxifrar els secrets de la música, introduint-nos poc a poc en el llenguatge musical, sense deixar de banda el joc i la descoberta sensorial.

DES de 7 anys – Llenguatge Musical: Interpretem la música
Dividit en quatre nivells anem aprofundint en el llenguatge musical posant especial èmfasi en les eines que ens permeten interpretar i crear música.

Cant coral: Tots cantem!
És el complement bàsic per a una bona formació musical. El treball vocal i postural i la cooperació de tots els cantaires per a fer música conjuntament fan que puguem gaudir-ne des del primer dia.

Instrument
Classes individuals o col·lectives de violí, viola, violoncel, clarinet, flauta travessera, guitarra clàssica i elèctrica, piano, saxo, oboè, percussió…

 

 

 

musica-en-familia

Matrícula de 25€ (només el primer any)

Sessions setmanals de 45 minuts

28,75€/ mes

 

MÚSICA PER ALS MÉS PETITONS.

TALLER ANUAL DESTINAT A INFANTS DE 0 A 3 ANYS I A LES SEVES FAMíLIES.

Metodologia basada en l’experimentació amb diferents instruments i joguines sonores que desperten la curiositat intrínseca dels infants.
La participació de les families ho facilita i fa que s’estableixin noves formes d’interacció vivencials i estimulants.

Ressalta la importància del moviment i la dansa en el gaudi i l’experiència musical, per això moltes activitats proposen danses i moviments corporals per a tothom.

La música mai ens deixa indiferents.

La seva escolta i la seva pràctica crea vivències i desvetlla emocions.

 

 

Activitats esportives:

esport-base

CURS: p5
ORGANITZA: A. E. PROMOSPORT BARCELONA

 

DIES:  DIMARTS I DIJOUS
HORES: 17H A 18H
PREU MENSUAL 2 DIES: 37,50€
PREU MENSUAL 1 DIA: 23,50€

 

 

Especialitat que contribueix a l’educació integral dels nens i nenes mitjançant el moviment. Amb formes jugades de manera harmònica i genèrica, desenvolupen les qualitats físiques bàsiques (força, resistència, flexibilitat i velocitat), les psicomotrius (coordinació), la percepció corporal (esquema i actitud corporal, respiració i relaxació), la percepció temporal (percepció dels temps i els ritmes, i la seva relació amb l’espai) i la percepció espaial (orientació i estructuració de l’espai).

Full d’inscripcions

multiesport

CURS: CI I CM
ORGANITZA: A.E.PROMOSPORT

 

DIES: DIMARTS I DIJOUS
HORES: de 17h a 18’15h
PREU MENSUAL 2 DIES: 37,50€
PREU MENSUAL 1 DIA: 23,50€

 

 

Activitats esportives simplificades i polivalents per anar, de forma progressiva, augmentant la complexitat i arribar a la pràctica de les mateixes en la seva concepció definitiva. Presa de contacte amb diferents modalitats esportives individuals (atletisme, gimnàstica), d’adversari (judo, tennis) i d’equip (bàsquet, futbol, voleibol, hoquei i handbol), que afavoreixin un treball aeròbic i l’adquisició d’habilitats i destreses bàsiques en els esports.

 

Full d’inscripcions

piscina

CURS: P3 I P4
ORGANITZA: A.P.B.S.M.

 

DIES: DIMARTS P3 I DIJOUS P4
HORES: de 17h a 18’45h
PREU MENSUAL: 52,75€

 

 

 

Els alumnes de P4 que han fet el nivell 1 durant el curs 2015-16 tenen preferència d’inscripció. Cursets amb programació i monitors al Poliesportiu de La Bordeta. Consisteix en que els nens i nenes perdin la por a l’aigua, s’hi familiaritzin i es defensin el millor possible en el medi. Activitat  aquàtica  de  45 minuts.

Places limitades: 8 alumnes per grup.

 

Full d’inscripcions

atletisme

CURS: CM, CS i ESO
ORGANITZA: A.P.B.S.M.

DIES: dilluns i dimecres  o  dimarts i dijous
HORES: de 17h a 18’15h o de 18 a 19h segons inscripcions
PREU MENSUAL 2 DIES: 37,50€
PREU MENSUAL 1 DIA: 23,50€

 

 

 

Coneixement i introducció a l’Atletisme, esport individual amb gran varietat de destreses: iniciació a les tècniques de cursa, velocitat, sortides, tanques, marxa, relleus, resistència, els salts (alçada, llargada, triple i perxa) , els llançaments (pes, disc, javelina i martell) i també experimentant d’altres habilitats similars. Mitjançant jocs i activitats participatives, cooperatives, no selectives…

Possibilitat de participació amb el Consell d’Esport Escolar de Barcelona en Crossos i Jornades de Pista.

Full d’inscripcions

basquet-escola

CURS:  1r i 2n de primària
ORGANITZA: Bàsquet Proa-Sant Medir

DIES:  dilluns i dimecres
HORES: de 17h a 18’30h
PREU MENSUAL 2 DIES:  39,20€
PREU MENSUAL 1 DIA: 24,50€

 

 

 

L’escola de bàsquet Proa-Sant Medir treballa en la formació de nens i nenes en el món del bàsquet i té com a finalitat principal desenvolupar al màxim les seves capacitats esportives en un clima de valors que els permeti, tot gaudint d’aquest esport, crèixer com a persones en totes les seves dimensions.

Es vol aconseguir que els nens i les nenes juguin alhora que aprenen un esport. A més els ofereix, posteriorment,
la possibilitat de formar part dels equips federats del club.

*Vegeu recomanació per als alumnes que utilitzen ulleres a la normativa general.

 

Full d’inscripcions

basquet-federat

CURS:  a partir de 3r de primària
ORGANITZA: Bàsquet Proa-Sant Medir

DIES:  diversos dies
HORES: diversos horaris
PREU MENSUAL: 51,20€

 

 

 

 

L’objectiu de l’activitat és assolir i perfeccionar les habilitats bàsiques del bàsquet, posant de manifest una progressió tècnica i tàctica dels nois i noies mostrant la maduresa  física i mental que ha de tenir un/a jugador/a de la seva edat. Els participants   entrenaran 3 dies a la setmana amb entrenaments regulars i planificats, i seran inclosos en un equip de competició oficial de la Federació Catalana de Basquetbol.

A més de les quotes mensuals, hauran d’abonar una quota anual de 50€€ que inclou la Fitxa Federativa i  l’assegurança d’accidents. Per informació i sol·licitud de les places contacteu amb el coordinador del Club, Pau Carrión,al telèfon 660 928 650.

*Vegeu recomanació per als alumnes que utilitzen ulleres a la normativa general.

 

Full d’inscripcions

futbol-sala

CURS: 2N CI, CM, CS, ESO I BATX
ORGANITZA: A. E. PROMOSPORT BARCELONA

 

DIES:  DIMARTS I DIJOUS
HORES: 17H A 18H O 18H A 19H
PREU MENSUAL 2 DIES: 37,50€
PREU MENSUAL 1 DIA: 23,50€

 

 

El futbol sala, com tot esport d’equip, és el resultat d’un procés d’interacció en el que intervenen diversos factors i
no és la suma d’accions individuals sinó el producte d’una cooperació, realitzada davant una oposició sempre canviant i no repetitiva. Buscarem ampliar el ventall d’habilitats motrius esportives, progressar en l’execució i aconseguir una autonomia i disposició per al rendiment, afavorint la socialització amb els companys i adversaris esportius.

Competició Fins a categoria infantil: 1 fase: 21,60€/any  o  2 fases:  36,80€/any.

Categoria juvenil: 2 fases 56€/any

*Vegeu recomanació per als alumnes que utilitzen ulleres a la normativa general.

 

Full d’inscripcions

handbol

CURS: 3R I 4RT
ORGANITZA: CE. HANDBOL BCN-SANTS-UBAE

 

DIES: divendres
HORES: de 17h a 18h
PREU MENSUAL: 23,50€

 

 

INICIACIÓ I COMPETICIÓ AMB EL CONSELL D’ESPORT ESCOLAR (CEEB)

Ens proposem facilitar l’aprenentatge de les principals competències bàsiques com: xut, passada/ recepció, intercepció de passades, accions defensives i tècnica de porter/a. Experimentació de la tàctica individual i les situacions estratègiques d’equip en atac/defensa. Competició dissabte al matí i alguns divendres a partir de les 18:30h.

1 fase 21,60€/ any.

2 fases 36,80€/ any.

*Vegeu recomanació per als alumnes que utilitzen ulleres a la normativa general.

 

Full d’inscripcions

voleibol

CURS: cm (sense competició), cs, eso i batx
ORGANITZA: a. e. promosport

 

DIES: dimarts i dijous
HORES: de 18h a 19h o de 19h a 20h o 20h a 21h segons inscripcions
PREU MENSUAL: 37,50€

 

 

 

El Voleibol pertany als esports col·lectius de col·laboració- oposició en el qual no hi ha contacte directe amb l’adversari, aspecte que li dóna unes característiques molt peculiars. Com tot esport d’equip, la iniciació ve acompanyada d’altres condicionants com el desenvolupament de les habilitats motrius bàsiques (desplaçaments, salts, girs, llançaments i cops), complexes (combinació de les bàsiques), de condició física (resistència, velocitat, flexibilitat i força) i les habilitats socials.

Competició Fins a categoria infantil:
1 fase: 21,60€/any  o  2 fases:  36,80€/any.

 

Full d’inscripcions

 

 

 

Per a més informació

ArrufatLali

LALI ARRUFAT

Telèfon: 934 219 529, ext. 201
Horari d’atenció al públic: 10:30h. a 18:00h.
extra_lectives@escola-proa.cat

*Camps obligatoris

Accepto les condicions de protecció de dades

Protecció de dades:
Aquestes dades s’utilitzaran únicament per enviar informació de l’escola, es guardaran en un fitxer propietat de l’Associació de Famílies Bordeta St. Medir G08477374. Podeu sol•licitar l’accés, rectificació, cancel•lació o oposició al delegat de protecció de dades dpd@cipdi.com