Projecte de cuina a l’ESO
El projecte de cuina de l’ESO a l’Escola Proa és una iniciativa que integra l’aprenentatge pràctic amb l’educació nutricional. En cada sessió de cuina, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO aprenen tècniques culinàries i adquireixen coneixements sobre alimentació saludable, sostenibilitat i higiene alimentària.
Amb aquesta iniciativa innovadora on s’integren els sabers de la matèria de tecnologia, es pretén que l’alumnat adquireixi habilitats culinàries bàsiques, incloent-hi la preparació d’aliments, la cocció i la presentació de plats. A més, es fomenta la consciència sobre la importància d’una dieta equilibrada, promovent l’ús d’ingredients frescos i de temporada i es treballa la diversitat de sabors, textures i menjars típics d’altres països i cultures, aproximant-los a la diversitat social actual a través de la cuina.
El treball de l’alumnat en la matèria de cuina és col·laboratiu i promou la participació, responsabilitat compartida i la comunicació entre tots els integrants del grup.
Projecte de cuina a l’ESO
El projecte de cuina de l’ESO a l’Escola Proa és una iniciativa que integra l’aprenentatge pràctic amb l’educació nutricional. En cada sessió de cuina, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO aprenen tècniques culinàries i adquireixen coneixements sobre alimentació saludable, sostenibilitat i higiene alimentària.
Amb aquesta iniciativa innovadora on s’integren els sabers de la matèria de tecnologia, es pretén que l’alumnat adquireixi habilitats culinàries bàsiques, incloent-hi la preparació d’aliments, la cocció i la presentació de plats. A més, es fomenta la consciència sobre la importància d’una dieta equilibrada, promovent l’ús d’ingredients frescos i de temporada i es treballa la diversitat de sabors, textures i menjars típics d’altres països i cultures, aproximant-los a la diversitat social actual a través de la cuina.
El treball de l’alumnat en la matèria de cuina és col·laboratiu i promou la participació, responsabilitat compartida i la comunicació entre tots els integrants del grup.