Mares i pares delegats

El grup de pares delegats reuneix aquells pares i mares d’alumnes que voluntàriament assumeixen la funció d’interlocutors entre les famílies d’un grup-classe i els seus professors, d’una banda, i entre el conjunt de les famílies i els organismes de gestió de l’Escola, d’una altra.

Així mateix, intervenen en diverses activitats i iniciatives lúdiques i culturals, organitzats en comissions diferents, tant dintre com fora de l’Escola.

 

Comissió de Solidaritat del Grup de Mares i Pares Delegats
Des de la Comissió de Solidaritat del Grup de Mares i Pares Delegats , us donem la benvinguda al nou curs i us volem fer cinc cèntims de les activitats que tenim previstes per aquest any.

Un dels objectius principals és el d’implicar més els nostres fills en les activitats de la Comissió ja que, tant l’Escola com nosaltres, pensem fermament que el treball solidari és bàsic per a la seva educació.

Barcelona, 10 d’octubre de 2018

Benvolgudes famílies,Tal com us vam comentar al mes de maig, l’Escola i la Comissió de Solidaritat del GMPD, conjuntament, us proposem novament fer la recollida de roba usada de la campanya de tardor en col·laboració amb GLORR Fundació, ONG dedicada a ajudar els infants en risc de pobresa i exclusió del nostre entorn.

La roba que rep la Fundació és classificada i seleccionada i no s’exigeix cap tipus de tractament ni cap condició d’acceptació (neteja, estat, etc…). De fet, la roba en mal estat, és reciclada i es fa servir per a la confecció d’altres tipus de teixits (cortines, catifes…)
Ens ho posen ben fàcil!!!

Si voleu col·laborar, ho farem d’aquesta manera:

El dia 17 d’octubre farem el repartiment d’unes bosses als /les alumnes que haureu d’omplir amb la roba que vulgueu donar.

El dia 24 d’octubre a partir de les 8 del matí fins les 12:00, s’hauran de portar a l’escola i deixar a la sala d’alumnes de secundària i Batxillerat (entrada del c/Gavà) on us estarem esperant per a recollir-les. Aquell mateix matí, GLORR les passarà a buscar.

És molt important, per tal de no interferir en el normal funcionament de l’escola, que no porteu les bosses abans del dia 24 abans de les 12 del migdia.

Tant la Comissió com els/les Delegats/des de les vostres classes, restem a la vostra disposició per tal de resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir sobre el tema. El nostre correu electrònic és: solidaritat.gpd@escola-proa.cat

Aprofitem per agrair-vos la generositat i col·laboració que ens heu demostrat en totes les activitats solidàries que hem dut a terme.

A més volem agrair als alumnes de Secundària i Batxillerat la cessió del seu espai per poder tirar endavant aquesta activitat.

Moltes gràcies i salutacions cordials.

Escola PROA i Comissió Solidaritat GMPD.

Benvolgudes famílies,

L’edició 2017 de la Marató de TV3 es farà diumenge 17 de desembre i estarà dedicada a les malalties infeccioses.

El Triangle de Sants, valorant l’èxit de l’any passat, ha tornat a fer la proposta que les entitats del barri facin la recollida de diners per a la Marató. Les escoles del barri ens tornem a adherir per col·laborar.
Tal i com ho vàrem fer el curs passat, us proposem que també aquest any feu vosaltres els berenars, famílies d’infantil i primària que us animeu a elaborar la vostra recepta. Els diners recaptats en aquesta venda es destinaran a la Marató.
El curs passat va ser tot un èxit tant de participació com de recaptació.

Així doncs, durant la setmana de l’11 al 15 de desembre, a partir de les 5 de la tarda es vendran els berenars que feu i la venda la faran tots els alumnes de secundària. D’aquesta forma tothom col·labora.
Per tal de portar una bona organització hem pensat repartir-nos cada dia uns cursos diferents:

Dilluns 11 de desembre fareu berenars les famílies que vulgueu de P3 i P4
Dimarts 12 de desembre les de P5 i 1r de primària
Dimecres 13 de desembre les de 2n i 3r de primària
Dijous 14 de desembre les de 4t i 5è de primària
Divendres 15 de desembre les de 6è i aquelles de l’ESO i Batxillerat que vulgueu.

Així doncs, si voleu col·laborar, durant tota aquesta setmana NO porteu berenar per al vostre fill/a i compreu-lo a les parades que trobareu al voltant de secretaria. Els preus, seran d’1 o 2 euros, depenent del tipus de berenar. Aquest any tampoc s’han apujat els preus!!!

Aquelles famílies que vulgueu participar fent berenars cal que:

– Deixeu el berenar a la Secretaria de l’escola, c/ Almeria 57, poc abans de ¾ de 5 de la tarda del dia que us correspon. Dies abans del vostre torn ho recordarem a tota la classe.

Per acabar us volem dir que alguns cursos concrets ja han tingut sessions referides a aquestes malalties; xerrades que s’organitzen des de la pròpia Marató i amb col·laboració de personal sanitari especialista que explicarà als nostres alumnes qüestions relacionades amb les malalties infeccioses.

Esperem superar la recaptació de l’any passat.

Gràcies

Benvolgudes famílies,

Com cada any us convidem a participar en la recollida d’aliments que es portarà a terme juntament amb la Parròquia de Sant Medir per a les persones més necessitades del barri.

Si ho preferiu, es poden fer donacions en metàl·lic dins d’un sobre dirigit a NADAL SOLIDARI i lliurar-lo a la Secretaria de l’escola de 8.30h a 17.30h de la tarda abans del divendres 15 de desembre. Aquests diners es destinaran a comprar pollastres, fruites, ous i verdures.

La recollida d’aliments es durà a terme des del dilluns 11 de desembre fins el divendres 15 de desembre a les 13.00h.

Al llarg de tota la setmana hi haurà caixes disponibles a totes les aules de l’escola on els/les alumnes podran deixar-hi els aliments.

El divendres 15 de desembre, a partir de les 15h de la tarda, es portaran les caixes d’aliments a la Parròquia de Sant Medir amb la col·laboració de l’alumnat voluntari de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat.

A continuació, us facilitem la taula de repartiment d’aliments per cursos:

EDUCACIÓ INFANTIL
P3…Oli d’oliva + embotit envasat al buit + llaunes de tonyina
P4…Panettone + cacau en pols + olives
P5…Sucre + Tomàquet natural triturat + Cafè

PRIMÀRIA
1r…Cacau en pols + melmelada + tomàquet natural triturat
2n…Fruits secs + galetes variades + farina
3r…Cafè + torrons + llaunes de sardines
4t…Neules + olives + cacau en pols + sucre
5è…Oli d’oliva + galetes variades + embotit envasat al buit
6è…Tomàquet natural triturat + llaunes de tonyina + farina + fruits secs

ESO I BATXILLERAT
1r ESO…Panettone + olives + farina
2n ESO…Melmelada + cacau en pols + sucre
3r ESO…Embotit envasat al buit + galetes variades + llaunes de musclos
4t ESO…Cafè + olives + torrons + llaunes de sardines
1r BATX…Farina + melmelada + fruits secs
2n BATX…Oli d’oliva + embotit envasat al buit + tomàquet natural triturat

En nom de la Parròquia de Sant Medir us donem les gràcies per avançat a totes i a tots per la vostra col·laboració.

Moltes gràcies per les vostres aportacions!
Comissió de Solidaritat
Grup de Mares i Pares Delegats/des

Recordar-vos també que des de l’Escola es continua fent la recollida de taps pel Nacho, un nen de dos anys que pateix la malaltia de Dent, una de les classificades com a minoritàries. Podeu obtenir més informació a www.asdent.es. Fins a 6è de primària, els taps es recullen a la pròpia classe i a partir de l’ESO, podeu trobar el contenidor a la consergeria del carrer Gavà.
Des de comissió de solidaritat, ús voldríem fer arribar la següent informació que la Fundació Infància i Família ens ha proporcionat per a donar a conèixer a les famílies de l’escola el Programa d’acolliment de cap de setmana i vacances.

Tal icom podreu llegir en el document adjunt, qui estigui interessat a rebre més informació sobre l’Acolliment pot contactar sense cap tipus de compromís al 93 231 00 89 o sacolliment@infanciaifamilia.org.

 

Finalment, recordar-vos el correu de la Comissió a on podeu enviar les vostres propostes solidaritat.gpd@escola-proa.cat.

Moltes gràcies a tots!!