Mares i pares delegats

El grup de pares delegats reuneix aquells pares i mares d’alumnes que voluntàriament assumeixen la funció d’interlocutors entre les famílies d’un grup-classe i els seus professors, d’una banda, i entre el conjunt de les famílies i els organismes de gestió de l’Escola, d’una altra.

Així mateix, intervenen en diverses activitats i iniciatives lúdiques i culturals, organitzats en comissions diferents, tant dintre com fora de l’Escola.

 

Comissió de Solidaritat del Grup de Mares i Pares Delegats

Descarregar (Benvolgudes-families.pdf, PDF, Desconocido)


Des de la Comissió de Solidaritat del Grup de Mares i Pares Delegats, us volem fer cinc cèntims de les activitats que tenim previstes per aquest any.

Un dels objectius principals és el d’implicar més els nostres fills en les activitats de la Comissió ja que, tant l’Escola com nosaltres, pensem fermament que el treball solidari és bàsic per a la seva educació.

Barcelona, 24 d’Octubre de 2019

 

Benvolgudes famílies!

La Comissió de Solidaritat del Grup de Famílies Delegades i l’Escola Proa conjuntament, us proposen una vegada més, fer la recollida de roba usada per la Campanya de Tardor, en col·laboració amb la Fundació GLORR.

Serà tan fàcil com les altres vegades….!!!

Si vols col·laborar, ho farem de la següent manera:

  • El 29 d’octubre, REPARTIREM les bosses, que els/les alumnes han d’omplir amb la roba que volen donar.
  • El dilluns 11 de novembre, de 8 a 11h del matí, s’haurà de portar la roba a l’escola i deixar les bosses a la sala d’Alumnes de Secundària i Batxillerat (entrada per C/ Gavà), on us estarem esperant per rebre totes les vostres donacions. Aquest mateix matí, la Fundació GLORR ho recollirà.

Tant la Comissió com els/les Delegats/des de les vostres classes, restem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte que sorgeixi sobre el tema.

El nostre correu electrònic és: solidaritat.GPD@escola-proa.cat

Aprofitem per agrair-vos la vostra generositat i col·laboració en totes les activitats solidàries que us proposem.

Moltes gràcies i una salutació cordial,

Escola PROA i Comissió Solidaritat del Grup de Famílies Delegades

Gener de 2019

Benvolgudes famílies,

La Marató de TV3, ens ha fet arribar el diploma de participació. Moltíssimes gràcies a totes i a tots.

#HoVisc

Descarregar (Diploma_Marato_2018.pdf, PDF, Desconocido)


Dessembre de 2018
Benvolgudes famílies,

L’edició 2018 de la Marató de TV3 es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer.

El Triangle de Sants, valorant l’èxit dels darrers anys, ha tornat a fer la proposta que les entitats del barri facin la recollida de diners per a la Marató. Les escoles del barri ens tornem a adherir per col·laborar.

Tal i com ho vàrem fer el curs passat, us proposem que també aquest any feu vosaltres els berenars, principalment famílies d’infantil i primària que us animeu a elaborar la vostra recepta. Els diners recaptats en aquesta venda es destinaran a la Marató.

El curs passat va ser tot un èxit tant de participació com de recaptació.

Així doncs, durant la setmana del 10 al 14 de desembre, a partir de les 5 de la tarda es vendran els berenars que feu i la venda la farà tot l’alumnat de secundària. D’aquesta forma tothom col·labora.

Per tal de portar una bona organització hem pensat repartir-nos cada dia uns cursos diferents:

Dilluns 10 de desembre fareu berenars les famílies que vulgueu de P3 i P4
Dimarts 11 de desembre les de P5 i 1r de primària
Dimecres 12 de desembre les de 2n i 3r de primària
Dijous 13 de desembre les de 4t i 5è de primària
Divendres 14 de desembre les de 6è i aquelles de l’ESO i Batxillerat que vulgueu

Així doncs, si voleu col·laborar, durant tota aquesta setmana NO porteu berenar per al vostre fill/a i compreu-lo a les parades que trobareu al voltant de secretaria. Els preus seran d’1 o 2 euros depenent del tipus de berenar. Aquest any tampoc s’han apujat els preus!!!

Aquelles famílies que vulgueu participar fent berenars cal que:

– Cliqueu en el SÍ d’aquest mateix missatge de correu electronic.
– Deixeu el berenar a la Secretaria de l’escola, c/ Almeria 57, poc abans de ¾ de 5 de la tarda del dia que us correspon. Dies abans del vostre torn ho recordarem a tota la classe.

Així mateix us volem dir que alguns cursos concrets ja han tingut sessions referides a aquestes malalties; xerrades que s’organitzen des de la pròpia Marató i amb col·laboració de personal sanitari especialista que explicarà als nostres alumnes qüestions relacionades amb el càncer.

Per acabar i degut a l’èxit del curs passat tornarem a repetir el Call Center, durant la tarda del divendres 14 de desembre en el qual, diversos alumnes d’ESO disposaran d’accés a una plataforma a través de “tablets” i aniran introduint el nom i la quantitat aportada. Els noms de les persones que fan les donacions seran inventats… (a veure quins personatges ens visiten…) i s’aniran mostrant al projector al mateix temps que l’import recaptat.

Esperem, com sempre, superar la recaptació anterior.

Gràcies

Recordar-vos també que des de l’Escola es continua fent la recollida de taps pel Nacho, un nen de dos anys que pateix la malaltia de Dent, una de les classificades com a minoritàries. Podeu obtenir més informació a www.asdent.es. Fins a 6è de primària, els taps es recullen a la pròpia classe i a partir de l’ESO, podeu trobar el contenidor a la consergeria del carrer Gavà.
Des de comissió de solidaritat, ús voldríem fer arribar la següent informació que la Fundació Infància i Família ens ha proporcionat per a donar a conèixer a les famílies de l’escola el Programa d’acolliment de cap de setmana i vacances.

Tal icom podreu llegir en el document adjunt, qui estigui interessat a rebre més informació sobre l’Acolliment pot contactar sense cap tipus de compromís al 93 231 00 89 o sacolliment@infanciaifamilia.org.

 

Finalment, recordar-vos el correu de la Comissió a on podeu enviar les vostres propostes solidaritat.gpd@escola-proa.cat.

Moltes gràcies a tots!!