Casal d’estiu

GRAELLA CASAL D'ESTIU ESCOLA PROA 2021

AQUEST ANY AL CASAL D’ESTIU ARRIBEN NOVETATS!!

Cada any l’equip del Casal d’estiu de l’escola Proa prepara noves aventures per gaudir d’un estiu únic!

Aquest any coneixerem l’Arpo, la mascota de les olimpíades, que ens acompanyarà durant el casal i ens ajudarà a superar tots els reptes que se’ns plantejaran. També tindrem un convidat sorpresa que ens ho posarà encara més difícil i necessitarem la vostra ajuda per poder celebrar les olimpíades.

Aquest estiu hem preparat un casal adaptant totes les activitats per tal de complir amb els requisits sanitaris que s’estableixen. Tot i així, podrem fer tot tipus d’activitats per alumnes d’entre 3 a 14 anys: jocs, tallers, dinàmiques, esports, remullades i moltes coses més, que ens ajudaran a viure noves experiències. Totes les activitats estan organitzades i avaluades pel personal de l’escola que hi treballa durant tot el curs.

Un cop per setmana farem una sortida fora del casal, aquest estiu com a novetat, la segona setmana anirem tres dies de colònies (a excepció dels més petits de P3, que vindran l’últim dia a passar-ho amb nosaltres).

Esteu preparats i preparades per conèixer l’Arpo i celebrar les grans olimpíades?

Disposeu de tota la informació al següent document:

 

Descarregar (escola-proa_Informacio-casal-2021.pdf, PDF, Desconocido)

INSCRIPCIÓ CASAL ESTIU 2021 ESCOLA

“Visita el nostre bloc”

 


Per a més informació

BoschCristina
CRISTINA BOSCH

Telèfon: 934 219 529, ext. 204
Horari d’atenció al públic: 10:00h. a 15:30h.
cbosch@escola-proa.cat

*Camps obligatoris

Accepto les condicions de protecció de dades

Protecció de dades:
Aquestes dades s’utilitzaran únicament per enviar informació de l’escola, es guardaran en un fitxer propietat de l’Associació de Famílies Bordeta St. Medir G08477374. Podeu sol•licitar l’accés, rectificació, cancel•lació o oposició al delegat de protecció de dades dpd@cipdi.com