Serveis

Els serveis que ofereix l ́escola i les activitats extra lectives fora de l ́horari acadèmic reglat, depenen directament de la titularitat de l ́escola, a través de dues coordinacions específiques, la de les activitats extra lectives en general i la del servei de menjador.

Altres serveis són l’acolliment d’alumnes abans de les 9 del matí i de 5 a 6 de la tarda, així com el servei de biblioteca, que es troba a disposició dels alumnes a partir de les 8 del matí, durant les hores d’esbarjo, durant l’espai de migdia i fins a les 6 de la tarda quatre dies a la setmana.

Altres activitats són els casals que s’organitzen a l’escola en períodes de vacances escolars.

Migdia

migdia2L’Escola disposa de cuina pròpia i el menjar que s’hi elabora és revisat periòdicament per una dietista per tal de garantir que és adequat i equilibrat. Els menús de cada mes es publiquen al web de l’escola i també en el bloc del migdia a Proa, de manera que es puguin combinar amb els àpats que es fan a casa.

Cangur

p3-joguines

L’Escola disposa d’un servei de cangur per a nens i nenes de 3 a 10 anys, de 8 a 9 del matí i de 5 a 6 de la tarda. Es pot fer servir des del primer dia lectiu de setembre, excepció feta dels alumnes de P3 que no el podran fer servir fins acabar l’adaptació, quan comencen tota la jornada sencera.

Mediateca

Cada dia, a partir de les cinc de la tarda, la mediateca de l’Escola està oberta i a disposició de tots aquells alumnes i famílies que la vulguin fer servir.

Lloguer d’espais

 lloguer-espais

L’escola disposa de diferents serveis i espais per llogar.

Casal d’estiu

Cada any, quan arriba l’estiu, expliquem un munt d’històries que són les protagonistes d’un CASAL D’ESTIU ple de màgia i de contes, amb un bon grapat de jocs, gimcanes, tallers, excursions i moltes activitats.

Campus vòlei

Des de ja fa un temps, el vòlei a Proa està agafant un interès en les diverses edats dels alumnes.
Per aquest motiu, a l’estiu del 2021 engeguem una iniciativa nova de fer un campus de vòlei pels alumnes de 4t de primària fins a 2n de BTX.

Campaments

AQUEST ESTIU MARXEM DE CAMPAMENTS!

Gaudirem de 5 dies de natura, farem excursions per la zona, activitats que no podem fer a la ciutat, conviurem entre nosaltres, farem dinàmiques i jocs.
No podeu deixar escapar l’oportunitat de dormir en tendes sota les estrelles i envoltats de naturalesa!

US ANIMEU A VENIR AMB NOSALTRES?