SOM ESCOLA SEGURA – INFORMACIÓ

som escola segura -Certificat ASPY

Certificat ASPY
Som escola segura


Pla d’obertura

Compartim amb vosaltres el Pla d’obertura, aquí trobareu totes les mesures en cadascuna de les etapes. El document és llarg i detallat però és molt important fer una lectura amb deteniment.

Preguntes frequents

13 de setembre de 2020

Benvolgudes famílies,

Durant aquest cap de setmana, la Direcció del centre ha estat treballant a contrarellotge per poder confeccionar el document de les FAQs i poder lliurar-vos-ho abans de començar el curs, ja que som conscients, que la situació genera alguns neguits que cal tenir resolts abans de començar el curs.

Per aquest motiu, en aquest correu us adjuntem el document per tal que el pugueu llegir amb antelació.

Volem informar-vos que el correu de tornemalcole@escola-proa.cat continuarà vigent al llarg d’aquest curs perquè ens feu arribar aquells dubtes que us poden anar sorgint.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


INFORMACIÓ ACTUALITZADA

Benvolguda comunitat Proa,

Ja fa diverses setmanes que la situació epidemiològica en els centres educatius està estabilitzada i la normativa Covid no contempla variacions, aspecte que ens alegra molt.

Ha estat un curs complicat però poc a poc la normalitat es va apropant, tot i que encara no ens podem relaxar.

Ja sabeu que la Newsletter va néixer de la necessitat de mantenir-vos informats/des amb aspectes propis de la pandèmia i ha servit també per explicar aspectes rellevants del centre, fer recordatoris i xarxa amb el barri.

Ara però, s’acomiada d’aquest curs perquè en les properes setmanes anireu rebent diverses circulars amb informació de caire important (final de curs, tardes no lectives de juny, darrer dia de trimestre…).

Mentrestant, l’Escola començarà a preparar el pla d’obertura del curs vinent i us el presentarem a començaments de setembre, per restar pendents de la darrera normativa que ens faci arribar el Departament d’Educació juntament amb Salut.

Creiem molt important mantenir un contacte amb les famílies, per això, en el proper curs, mantindrem la Newsletter, de manera periòdica i amb un format similar.

Moltes gràcies per l’acompanyament de tots aquestes mesos!

Benvolgudes famílies,

Primer de tot esperem que hàgiu gaudit de les festes de Nadal i sobretot que tothom estigui bé de salut.

El dia 11 de gener comencem l’Escola tal i com estava previst però us volem fer menció de les noves mesures aprovades en la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Aquestes restriccions estan aprovades perquè durin, de moment, 10 dies (del 7 al 16 de gener), ambdós inclosos.

Adjunt al correu us detallem els canvis que afecten directament als centres educatius i que cal tenir en compte.

Desitjant que aviat ens tornem a veure!

Rebeu una salutació ben afectuosa,

Descarregar (Noves-mesures-de-restriccio.pdf, PDF, 91KB)

Benvolgudes famílies i alumnes de BTX,

Com ja sabeu, el 29 d’octubre es van aprovar unes mesures de restricció per evitar l’augment de brots de contagi pel covid-19.

Uns dels serveis afectats en educació són el BTX i les extralectives.

Malgrat tot, el Departament d’Educació, a hores d’ara, ha enviat un comunicat als centres educatius autoritzant el sistema híbrid com una alternativa per a l’alumnat de BTX que durarà, en principi, tot el 1r trimestre.

En aquesta mesura es garanteix que l’alumnat pugui fer el 50% de la seva jornada lectiva de manera presencial en el centre i l’altra meitat, telemàticament.

Per aquest motiu, us adjuntem l’horari d’aquest 1r trimestre per tal que l’alumnat sàpiga quins dies pot venir, a excepció de la setmana de proves d’avaluació que només podrà venir el curs corresponent.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Salutacions,

Coordinació de Batxillerat

Descarregar (Sistema-hibrid-BTX-1r-trimestre.pdf, PDF, 76KB)

Benvolgudes famílies,

Ahir dia 29 d’octubre es va aprovar i publicar al DOGC les noves mesures per la situació covid-19, les quals entren en vigor el mateix dia de la seva aprovació.

Tot i que fins avui al matí no hem rebut el document oficial, és important mencionar que l’escola va actuar en la data establerta segons la normativa.

Adjunt al correu trobareu el DOGC per llegir amb deteniment totes les noves afectacions.

En el cas dels centres educatius, trobareu informació rellevant en la plana 7; punt 12, el qual especifica que el BTX ha de reduir al mínim la seva presencialitat al centre (podran venir per fer pràctiques i proves d’avaluació) i les activitats extraescolars, que siguin fora de l’horari lectiu, queden anul·lades fins a nou avís.

Som conscients dels inconvenients que això pot suposar per a moltes famílies i alumnes, però davant les noves mesures aprovades, hem de ser responsables i vetllar pel bon compliment de les mateixes.

Estem vivint, novament, una situació de rebrots importants que esperem que amb la col·laboració i responsabilitat de tothom, poguem millorar la situació en les pròximes setmanes.

Per això us demanem paciència i comprensió.

Com sempre, us mantindrem informats/des.

Salutacions cordials,

Direcció General

Benvolgudes famílies,

Com sabeu les informacions es van actualitzant a mesura que la situació evoluciona.

Per això, creiem convenient que periòdicament us anirem enviant un “newsletter” per mantenir-vos informats dels últims canvis/modificacions i/o actualitzacions, tant del nostre servei educatiu com de les consignes que ens fa arribar Salut.

Adjunt trobareu el primer Newsletter i un segon document (molt important de llegir), de part del Departament de Salut, per autoritzar al vostre fill/a perquè li facin la prova PCR, a l’Escola, en cas que hi hagi un cas positiu a la seva aula (com a novetat, referent aquest tema, informen que si ara es dóna un cas positiu a una aula, no hi ha confinament pel grup estable fins que el servei d’Epidemiologia ho consideri).

Us recordem que el correu comtornemalcole@escola-proa.cat continua habilitat com a canal per resoldre dubtes sobre aquest tema.

Salutacions,

Descarregar (Newsletter-1.pdf, PDF, 618KB)