MEGAFONIA MUSICAL: “Alphabet Street”

Aquesta setmana escoltarem…

 

“Alphabet Street” de Prince. El passat 21 d’d’abril va fer tres anys de la mort d’aquest gran músic, productor, compositor i arrangista. El Juan Manuel Luque, pare de la Rut (P4) n’és un gran fan i ens la proposa com a homenatge. Tot i que arriba una mica tard, ben merescut!

 

“Alphabet street” va ser el primer single de l’àlbum “Lovesexy” que es va publicar el 1988, any en que va fer la seva major gira musical, Lovesexy’88 i va oferir la millor escenografia per a les seves cançons. La cançó és considerada un dels millors singles de Prince que, més tard, el va convertir en un country en els concerts. En la seva estrena va aconseguir arribar al top 10 al Regne Unit i als Estats Units. Tot i que inicialment va ser escrita com a cançó de blues acústica, la versió final del tema inclou un rap de Cat Glover.

 

Gràcies Juan Manuel per aquesta bonica proposta d’homenatge!


Recollida de roba usada (Fundació GLORR)

La Comissió de Solidaritat del Grup de Famílies Delegades i l’Escola Proa, conjuntament, han fet una nova proposta solidària que, com és habitual, ha tingut una resposta gran i generosa per part de les famílies de l’escola. Així doncs hem recollit roba usada en la Campanya de Primavera en col·laboració amb la Fundació GLORR.

Ens ho heu posat tan fàcil com les altres vegades….!!!

Així doncs, gràcies a tots com sempre!


MEGAFONIA MUSICAL: “Latin goes ska”

Aquesta setmana escoltarem…

 

“Latin goes ska” dels Skatalites, el grup jamaicà que va començar a popularitzar l’ska i un dels més grans referents d’aquest gènere.

Aquesta cançó la coneixen molt bé els alumnes de 5è de Primària: és la cançó que sona a la 3a escena del Flic Flac Circ d’enguany. En aquest nou projecte que han engegat des d’Educació Física els alumnes pujaran a l’escenari per representar, mitjançant l’expressió corporal i figures d’acrosport, els colors de l’aigua, ja que enguany la temàtica de l’espectacle és la llegenda catalana de les dones d’aigua. Porten tot el curs treballant i aquesta setmana per fi és la gran estrena del xou al Sant Andreu teatre: molta merda artistes!


MEGAFONIA MUSICAL: “Tu fas”

Aquesta setmana escoltarem…

 

“Tu fas”, del grup Doctor Prats, que va ser publicada l’any 2018 dins el seu tercer àlbum: “Venim de lluny”. Segons les llistes oficials  “Tu fas” va ser la cançó en català més difosa a les principals emissores de ràdio de Catalunya entre el novembre 2018 i el febrer del 2019, així que si no l’havíeu sentida mai no us la podíeu perdre!

 

En Guiu (2n Prim) i la seva família ens la proposen per celebrar l’arribada del bon temps, que convida a ballar. Moltes gràcies! Recordeu que ens podeu fer arribar les vostres propostes per a la megafonia omplint aquest formulari: https://goo.gl/forms/WTisRlKqmybAstsG2 o per correu electrònic a megafoniamusical@escola-proa.cat


MEGAFONIA MUSICAL: “Sóc el drac – Long train running”

Aquesta setmana escoltarem…

 

…una cançó de Sant Jordi, és clar! Comencem el trimestre amb una de les nostres festes preferides i tot i que enguany a l’escola ja l’hem celebrat segueix sent una gran excusa per regalar llibres i contes a tothom! La cançó que ens acompanyarà per entrar i sortir és una versió adaptada del “Long train running” dels Doobie Brothers amb una lletra d’en Jordi Ginesta dedicada al nostre famós drac.


MEGAFONIA MUSICAL: “I like to move it”

Aquesta setmana escoltarem…

 

“I like to move it”, en la versió utilitzada per a la BSO de la pel·lícula d’animació “Madagascar 2”. Publicada l’any 1994 i emmarcada dins el gènere del dance/hip-hop la cançó original del grup Reel 2 Real ha estat repetidament versionada. Aquesta cançó és una proposta de la Lucía Hurtado, mare del Gerard (P3): en Gerard l’ha descobert a través de la pel·lícula li agrada molt i a la vegada als pares els recorda la seva època adolescent. Diu la Lucía que quan l’escolten passen una estona divertida perquè la canten i ballen plegats! Gràcies per compartir-la!


La nostra festa

Diumenge celebrem la nostra festa, ens il·lusionem cada any preparant-la, esperant que surti radiant, que tots i totes ens ho passem d’allò més bé i que tothom s’hi senti benvingut.
Aquest any us hem preparat:
Jocs a la terrassa de parvulari
Una macedònia de contes molt interessant
Un taller per deixar volar la imaginació
Una manualitat per guardar de record
Un tastet d’un plat fet a l’escola
Bona diada a Proa