MEGAFONIA MUSICAL: “Sant Antoni i el dimoni”

Aquesta setmana escoltarem…

 

“Sant Antoni i el dimoni”, un cant popular que omple les Illes Balears durant aquestes setmanes de gener, properes a la festivitat de Sant Antoni Abat (17 de gener). Aquesta cançó, interpretada per grups de xeremies (sac de gemecs), flabiols i tamborins acompanya les ballades de dimonis i conviden a tothom a cantar-la per espantar-los tot ballant al voltant del foc.

 

La tradició festiva balear ha arribat també al principat i durant aquests propers caps de setmana es celebren diversos foguerons, amb concerts i tallers de ball de bot. Perquè ballar és una de les millors maneres de fer passar el fred!

I recordeu que ens podeu proposar les vostres idees per a la megafonia musical seguint aquest enllaç: https://goo.gl/forms/WTisRlKqmybAstsG2

 


“Compartint talent”

Sota el lema “Compartint talent”, el dijous 24/01/19 celebrarem la jornada d’experiències professionals, en la que exalumnes de l’escola, explicaran als actuals alumnes de 1r de Batxillerat el seu recorregut, tant a nivell professional com vital.

 

Tot seguit trobareu una breu descripció d’aquelles persones que participaran en la jornada.

 

 

Confiem que per als vostres fills/es sigui una activitat profitosa que els ajudi en la seva progressió personal.


Renovació del Consell Escolar

Amb data 18/12/18 es constitueix el nou Consell Escolar de l’Escola Proa:

President: Josep Maria Martorell

Representants de la Titularitat: Ana Mitjans, Andreu Robusté, Núria García

Administradora: Belén Hernàndez

Representants d’alumnes: Víctor Ramírez, Laia Marcos, Cristina Tortes, Berta Junyent

Representants de pares: Romi Capdevila, Montse Bagan, Aitor Calvo, Sebas Idelsohn, M.Eugenia Cuttica

Representants de professors: Montse Alós, Marta Navarro, Cristina Robles, Alfons Moreno, Jordi Alvarez.

Representant del PAS: Marc Cardona


DESEMBRE SOLIDARI – MARATÓ DE TV3

Benvolgudes famílies,

Per part dels alumnes d’ESO, encarregades/ts dels berenars solidaris, de la Comissió de Solidaritat del Grup de Famílies Delegades i de tota la comunitat de l’Escola Proa en general, us volem agrair la vostra massiva participació en les activitats que s’han portat a terme per a recollir fons per a la Marató de TV3.

 

Com cada any, la comunitat de Proa s’ha bolcat per recolzar la investigació, aquest any per a una malaltia lamentablement tan estesa com és el càncer. D’aquesta manera, hem aportat el nostre granet de sorra recol·lectant 1.296,95€ entre els berenars solidaris de tota la setmana, el Call Center de la Mini Marató del divendres, en projectes solidaris, amb la venda de llibres de Narrativa a la festa de Sant Jordi 2018  i o amb l’aportació de la venda de roses també al Sant Jordi.

 

El lliurament dels fons recaptats es va fer a la seu del Triangle de Sants ahir dijous 20 de desembre, que són qui transferiran tot el que s’ha recaptat per totes les institucions el barri de Sants a la Marató de TV3.

 

 

Escola Proa Famílies Delegades

 

 

Desembre de 2018


Berenars solidaris amb la Marató de TV3


Benvolgudes famílies,

L’edició 2018 de la Marató de TV3 es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer.

El Triangle de Sants, valorant l’èxit dels darrers anys, ha tornat a fer la proposta que les entitats del barri facin la recollida de diners per a la Marató. Les escoles del barri ens tornem a adherir per col·laborar.

Tal i com ho vàrem fer el curs passat, us proposem que també aquest any feu vosaltres els berenars, principalment famílies d’infantil i primària que us animeu a elaborar la vostra recepta. Els diners recaptats en aquesta venda es destinaran a la Marató.

El curs passat va ser tot un èxit tant de participació com de recaptació.

Així doncs, durant la setmana del 10 al 14 de desembre, a partir de les 5 de la tarda es vendran els berenars que feu i la venda la farà tot l’alumnat de secundària. D’aquesta forma tothom col·labora.

Per tal de portar una bona organització hem pensat repartir-nos cada dia uns cursos diferents:

Dilluns 10 de desembre fareu berenars les famílies que vulgueu de P3 i P4
Dimarts 11 de desembre les de P5 i 1r de primària
Dimecres 12 de desembre les de 2n i 3r de primària
Dijous 13 de desembre les de 4t i 5è de primària
Divendres 14 de desembre les de 6è i aquelles de l’ESO i Batxillerat que vulgueu

Així doncs, si voleu col·laborar, durant tota aquesta setmana NO porteu berenar per al vostre fill/a i compreu-lo a les parades que trobareu al voltant de secretaria. Els preus seran d’1 o 2 euros depenent del tipus de berenar. Aquest any tampoc s’han apujat els preus!!!

Aquelles famílies que vulgueu participar fent berenars cal que:

– Cliqueu en el SÍ d’aquest mateix missatge de correu electronic.
– Deixeu el berenar a la Secretaria de l’escola, c/ Almeria 57, poc abans de ¾ de 5 de la tarda del dia que us correspon. Dies abans del vostre torn ho recordarem a tota la classe.

Així mateix us volem dir que alguns cursos concrets ja han tingut sessions referides a aquestes malalties; xerrades que s’organitzen des de la pròpia Marató i amb col·laboració de personal sanitari especialista que explicarà als nostres alumnes qüestions relacionades amb el càncer.

Per acabar i degut a l’èxit del curs passat tornarem a repetir el Call Center, durant la tarda del divendres 14 de desembre en el qual, diversos alumnes d’ESO disposaran d’accés a una plataforma a través de “tablets” i aniran introduint el nom i la quantitat aportada. Els noms de les persones que fan les donacions seran inventats… (a veure quins personatges ens visiten…) i s’aniran mostrant al projector al mateix temps que l’import recaptat.

Esperem, com sempre, superar la recaptació anterior.

Gràcies