L’illa de la xocolata

El juliol ja ha arribat i ja estem a la segona setmana del casal d’estiu de Proa.

El pirata Senselloro, que tenia les coordenades de la següent illa, ens va guiar amb el vaixell fins arribar a…l’illa de la xocolata!!

Allà vam conèixer un mestre pastisser que es deia Carallot Enxocolatat, gran xef de la cuisine francesa. Ens va explicar que algú li havia “xorisat” la recepta de la xocolata. Ens va demanar que l’ajudéssim a trobar la recepta, ja que ell estava molt enfeinat. A canvi, si aconseguíem la recepta, ens convidaria a una gran xocolatada. Tot i així, ens va dir que havien estripat la recepta i que estaria repartida per trossets. Vam decidir ajudar-lo, i ja al primer dia vam trobar algun tros. Mentresant, vam fer unes figures de fang molt xules, també les vam pintar.

També vam pintar uns dibuixos molt macos AMB XOCOLATA! Vam buscar el color xocolata. I vam anar al museu de la xocolata Simón Coll, a Sant Sadurní d’Anoia. Va ser una experiència xulíssima, vam veure d’on venia el cacao, i com es feia la xocolata. Vam poder tastar-la i tot! Mmmmmm…estava boníssima.

Durant aquests dies vam anar trobant les diferents parts de la recepta de la xocolata. Divendres ja les teníem totes! Li vam entregar al xef Carallot Enxocolatat, i ens va convidar a una xocolatada amb melindros, però els havíem de menjar amb els ulls tancats, va ser molt divertit.

Ah! I dijous vam fer nit al casal. Vam sopar una barbacoa molt bona amb patates fregides, vam fer jocs de nit, una cantada amb les guitarres…Després a dormir, per l’endemà seguir amb el casal, però abans vam gaudir d’un meravellós esmorzar per agafar energies per tot el dia!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *