Post pendent (ens visita l’storyboardista Mireia Serra) i bones vacances…

El curs 2016-2017 ja fa dies que s’ha acabat, tot i això sempre queden algunes coses pendents per tancar….no ens volem acomiadar sense recordar una xerrada molt i molt interessant…

 

El dia 9 de març ens va visitar l’storyboardista Mireia Serra. La seva trajectòria professional es desenvolupa a Barcelona i també a diferents punts d’Europa (França, Irlanda) sent guanyadora l’any 2016 d’un premi pel seu treball a la sèrie Puffin Rock (https://www.puffinrock.com) al Festival d’Animació de Manchester.

La Mireia ens va explicar com funciona la indústria de l’animació en general i va explicar detalladament en què consisteix la feina d’storyboardista. També va ser interessant les habilitats que han de tenir els dibuixants per poder dedicar-s’hi: nocions d’espai tridimensional, llenguatge audiovisual (domini de moviments de càmera), dominar diferents estils de dibuix, etc.

Vam tenir l’oportunitat de visionar els seus treballs, que podeu tornar a veure a: https://mireiaserrastoryboard.cat i algun animatic (un storyboard animat, el pas previ a l’animació definitiva).

A continuació teniu unes imatges de la sessió, la primera i segona de treballs de la Mireia (una prova per Angry Birds de Rovio i Juanito Jones de la Productora Cromosoma) les següents imatges són de la sessió a l’escola.

…I ARA SÍ! QUE PASSEU MOLT BONES VACANCES!

FINS AL SETEMBRE (AMB MOLTES GANES I NOUS REPTES!!!)