Visites a exposicions 1r de Batxillerat Artístic

Aquest curs estem d’enhorabona..L’oferta d’exposicions a Barcelona i rodalies és fantàstica i l’estem aprofitant al màxim. De moment, i encara no ha acabat el curs, hem vist Warhol (Caixa Forum), Brossa (Macba) i Pitarch (Tecla Sala).

Les dues primeres exposicions (Warhol i Brossa) repassen la trajectòria d’aquests dos artistes de vàlua consolidada en el panorama de la historiografia de l’art. A l’exposició de Caixa Forum vam poder observar, discutir, criticar i apreciar la trajectòria de Warhol (1928-1987) i la seva transcendència en l’art contemporani actual.

La retrospectiva del Macba explica a la perfecció la figura del polifacètic i polièdric Brossa (1919-1998): poeta, dramaturg, mag, artista…. que va produir espectacles, poesia, poesia visual i poemes objectes.

 

l’Exposició del Tecla Sala dedicada a l’obra de Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) va ser realment sorprenent. El seu treball amb objectes quotidians i la manera de desafiar la gravetat va resultar admirable i insòlita. Vam fer un recorregut ple de sorpreses enginyoses, sentit de l’humor i girs inesperats.

 

Al finalitzar la visita vam tenir l’oportunitat de fer un taller per tal de viure en primera persona com l’artista experimenta amb l’equilibri.