Reinterpretem apunts en pastel.

Com us vam avançar, a Dibuix Artístic de 2n de Batxillerat, posem en pràctica l’apunt del natural i la reinterpretació d’aquests per a fer composicions en gran format emprant la tècnica del pastel.

Hem dibuixat un arbre fantàstic, partint dels apunts del parc i fent alguns esbossos previs, barrejant característiques de diferents tipus d’arbres, i anant perdent grau d’iconicitat fins a crear el nostre propi arbre fantàstic. Aquest primer exercici ens ha anat molt bé per tenir la primera presa de contacte amb la tècnica. El pastel ens permet plasmar els colors més lluminosos i alhora avançar ràpidament amb la taca.

Les últimes sessions les hem dedicat a fer una composició paisatgística on poder posar en pràctica la perspectiva cònica obliqua. Quan dibuixem paisatges, i espais en general, hem de tenir molt present les perspectives còniques per acabar fent un dibuix coherent i real.

Com veieu a les imatges, estan quedant unes composicions molt boniques i vistoses i ja tenim alguns arbres fantàstics acabats. Que xulos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *