Berenars solidaris

Benvolgudes famílies,

L’edició 2017 de la Marató de TV3 es farà diumenge 17 de desembre i estarà dedicada a les malalties infeccioses.

El Triangle de Sants, valorant l’èxit de l’any passat, ha tornat a fer la proposta que les entitats del barri facin la recollida de diners per a la Marató. Les escoles del barri ens tornem a adherir per col·laborar.
Tal i com ho vàrem fer el curs passat, us proposem que també aquest any feu vosaltres els berenars, famílies d’infantil i primària que us animeu a elaborar la vostra recepta. Els diners recaptats en aquesta venda es destinaran a la Marató.
El curs passat va ser tot un èxit tant de participació com de recaptació.

Així doncs, durant la setmana de l’11 al 15 de desembre, a partir de les 5 de la tarda es vendran els berenars que feu i la venda la faran tots els alumnes de secundària. D’aquesta forma tothom col·labora.
Per tal de portar una bona organització hem pensat repartir-nos cada dia uns cursos diferents:

Dilluns 11 de desembre fareu berenars les famílies que vulgueu de P3 i P4
Dimarts 12 de desembre les de P5 i 1r de primària
Dimecres 13 de desembre les de 2n i 3r de primària
Dijous 14 de desembre les de 4t i 5è de primària
Divendres 15 de desembre les de 6è i aquelles de l’ESO i Batxillerat que vulgueu.

Així doncs, si voleu col·laborar, durant tota aquesta setmana NO porteu berenar per al vostre fill/a i compreu-lo a les parades que trobareu al voltant de secretaria. Els preus, seran d’1 o 2 euros, depenent del tipus de berenar. Aquest any tampoc s’han apujat els preus!!!

Aquelles famílies que vulgueu participar fent berenars cal que:

– Deixeu el berenar a la Secretaria de l’escola, c/ Almeria 57, poc abans de ¾ de 5 de la tarda del dia que us correspon. Dies abans del vostre torn ho recordarem a tota la classe.

Per acabar us volem dir que alguns cursos concrets ja han tingut sessions referides a aquestes malalties; xerrades que s’organitzen des de la pròpia Marató i amb col·laboració de personal sanitari especialista que explicarà als nostres alumnes qüestions relacionades amb les malalties infeccioses.

Esperem superar la recaptació de l’any passat.

Gràcies
Escola Proa