Berenars solidaris amb la Marató de TV3


Benvolgudes famílies,

L’edició 2018 de la Marató de TV3 es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer.

El Triangle de Sants, valorant l’èxit dels darrers anys, ha tornat a fer la proposta que les entitats del barri facin la recollida de diners per a la Marató. Les escoles del barri ens tornem a adherir per col·laborar.

Tal i com ho vàrem fer el curs passat, us proposem que també aquest any feu vosaltres els berenars, principalment famílies d’infantil i primària que us animeu a elaborar la vostra recepta. Els diners recaptats en aquesta venda es destinaran a la Marató.

El curs passat va ser tot un èxit tant de participació com de recaptació.

Així doncs, durant la setmana del 10 al 14 de desembre, a partir de les 5 de la tarda es vendran els berenars que feu i la venda la farà tot l’alumnat de secundària. D’aquesta forma tothom col·labora.

Per tal de portar una bona organització hem pensat repartir-nos cada dia uns cursos diferents:

Dilluns 10 de desembre fareu berenars les famílies que vulgueu de P3 i P4
Dimarts 11 de desembre les de P5 i 1r de primària
Dimecres 12 de desembre les de 2n i 3r de primària
Dijous 13 de desembre les de 4t i 5è de primària
Divendres 14 de desembre les de 6è i aquelles de l’ESO i Batxillerat que vulgueu

Així doncs, si voleu col·laborar, durant tota aquesta setmana NO porteu berenar per al vostre fill/a i compreu-lo a les parades que trobareu al voltant de secretaria. Els preus seran d’1 o 2 euros depenent del tipus de berenar. Aquest any tampoc s’han apujat els preus!!!

Aquelles famílies que vulgueu participar fent berenars cal que:

– Cliqueu en el SÍ d’aquest mateix missatge de correu electronic.
– Deixeu el berenar a la Secretaria de l’escola, c/ Almeria 57, poc abans de ¾ de 5 de la tarda del dia que us correspon. Dies abans del vostre torn ho recordarem a tota la classe.

Així mateix us volem dir que alguns cursos concrets ja han tingut sessions referides a aquestes malalties; xerrades que s’organitzen des de la pròpia Marató i amb col·laboració de personal sanitari especialista que explicarà als nostres alumnes qüestions relacionades amb el càncer.

Per acabar i degut a l’èxit del curs passat tornarem a repetir el Call Center, durant la tarda del divendres 14 de desembre en el qual, diversos alumnes d’ESO disposaran d’accés a una plataforma a través de “tablets” i aniran introduint el nom i la quantitat aportada. Els noms de les persones que fan les donacions seran inventats… (a veure quins personatges ens visiten…) i s’aniran mostrant al projector al mateix temps que l’import recaptat.

Esperem, com sempre, superar la recaptació anterior.

Gràcies