Berenars solidaris amb la Marató de TV3


Benvolgudes famílies,

L’edició 2018 de la Marató de TV3 es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer.

El Triangle de Sants, valorant l’èxit dels darrers anys, ha tornat a fer la proposta que les entitats del barri facin la recollida de diners per a la Marató. Les escoles del barri ens tornem a adherir per col·laborar.

Tal i com ho vàrem fer el curs passat, us proposem que també aquest any feu vosaltres els berenars, principalment famílies d’infantil i primària que us animeu a elaborar la vostra recepta. Els diners recaptats en aquesta venda es destinaran a la Marató.

El curs passat va ser tot un èxit tant de participació com de recaptació.

Així doncs, durant la setmana del 10 al 14 de desembre, a partir de les 5 de la tarda es vendran els berenars que feu i la venda la farà tot l’alumnat de secundària. D’aquesta forma tothom col·labora.

Per tal de portar una bona organització hem pensat repartir-nos cada dia uns cursos diferents:

Dilluns 10 de desembre fareu berenars les famílies que vulgueu de P3 i P4
Dimarts 11 de desembre les de P5 i 1r de primària
Dimecres 12 de desembre les de 2n i 3r de primària
Dijous 13 de desembre les de 4t i 5è de primària
Divendres 14 de desembre les de 6è i aquelles de l’ESO i Batxillerat que vulgueu

Així doncs, si voleu col·laborar, durant tota aquesta setmana NO porteu berenar per al vostre fill/a i compreu-lo a les parades que trobareu al voltant de secretaria. Els preus seran d’1 o 2 euros depenent del tipus de berenar. Aquest any tampoc s’han apujat els preus!!!

Aquelles famílies que vulgueu participar fent berenars cal que:

– Cliqueu en el SÍ d’aquest mateix missatge de correu electronic.
– Deixeu el berenar a la Secretaria de l’escola, c/ Almeria 57, poc abans de ¾ de 5 de la tarda del dia que us correspon. Dies abans del vostre torn ho recordarem a tota la classe.

Així mateix us volem dir que alguns cursos concrets ja han tingut sessions referides a aquestes malalties; xerrades que s’organitzen des de la pròpia Marató i amb col·laboració de personal sanitari especialista que explicarà als nostres alumnes qüestions relacionades amb el càncer.

Per acabar i degut a l’èxit del curs passat tornarem a repetir el Call Center, durant la tarda del divendres 14 de desembre en el qual, diversos alumnes d’ESO disposaran d’accés a una plataforma a través de “tablets” i aniran introduint el nom i la quantitat aportada. Els noms de les persones que fan les donacions seran inventats… (a veure quins personatges ens visiten…) i s’aniran mostrant al projector al mateix temps que l’import recaptat.

Esperem, com sempre, superar la recaptació anterior.

Gràcies


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *