MEGAFONIA MUSICAL: “HAPPY” + “LES NITS NO MOREN MAI”

ALEGRIA I ENERGIA PEL 2018!

Quina alegria retrobar-nos! Després d’aquestes merescudes vacances iniciem un nou any ple d’il·lusions i amb les forces renovades. Per celebrar aquest trimestre que estrenem entrarem als matins escoltant “Happy” de Pharrell Williams. Williams és un cantant nordamericà amb un gran registre vocal capaç de cantar notes molt agudes utilitzant la tècnica del falset, com fan els contratenors. Ja n’hem parlat en una entrada anterior: us en recordeu de quin altre cantant feia servir aquesta tècnica? La cançó ens l’ha enviada en Pep Antoñanzas de 3r. Moltíssimes gràcies Pep, per la música i per la paciència!

Per sortir escoltarem una versió de “The nights”, d’Avicii inclosa en el disc de la Marató 2016; els encarregats de cantar-la van ser els Doctor Prats i el títol es va traduir com “Les nits no moren mai” (com sempre us recomanem que escolteu també la versió original de la cançó!). La lletra ens convida a viure el dia a dia i aprofitar la vida al màxim… per això enviem des d’aquí un petit homenatge a totes aquelles persones lluitadores que malauradament no han pogut gaudir de les festes com ho haurien volgut fer per motius de salut, i sobretot a tots aquells que ens han deixat en aquestes dates tan assenyalades. Aquesta proposta tan plena de vitalitat ens l’envia en Jaume Garreta, pare de l’Alèxia de P3. Gràcies!

 

Per cert, els Reis d’Orient m’han dit que tenen un regal pendent per a nosaltres… potser el podrem estrenar la setmana vinent?