Santa Cecília 2018

UnA SETMANA BEN MUSICAL!

 

Aprofitant l’excusa de Santa Cecília, patrona de la música, la setmana passada van ser cinc dies ben plens d’activitats musicals diverses! 

Cada dia de la setmana hem celebrat els “Patis musicals”, un espai on els nostres alumnes més artistes ens han pogut mostrar les seves virtuts musicals. Hem tingut pianistes, guitarristes, violinistes, flautistes…! I la participació especial de la Rosa Ferrando, en duet amb el seu fill Bernat. Us en deixem una petita mostra, de les fotos de recull de tots els intèrprets de cada dia. Moltíssimes felicitats a tots!

 

Podreu trobar totes les fotos dels Patis Musicals 2018 seguint aquest enllaç.

 

Dijous a més va ser festa grossa, ja que vam poder gaudir d’unes actuacions molt especials… les de les nostres famílies! Ens encanta veure que els nostres adults s’apassionen, s’emocionen i s’expressen amb la música. En Toni Rodríguez (pare d’en Ton i la Lúa de P5 i 3r) ens va presentar la seva gaita acompanyat de la Maria Torras (mare de l’Ian i la Jana de P5 i 3r) que ens ha explicat en què consisteix fer de DJ. Quina combinació! Per la tarda en Sergi Llorens (pare de la Tanit de 3r) va venir a ensenyar-nos l’ukelele.

Si voleu veure’n més imatges ho podeu fer visitant aquest enllaç!

 

En Toni i la Maria també van fer un concert dedicat només als alumnes de parvulari, i en aquesta ocasió també ens va acompanyar la Marta (mare d’en Joan i la Clara de P3) que ens va tocar unes cançons molt boniques amb el piano. A més els alumnes dels Dofins i les Balenes de P5 ens van oferir algunes de les cançons que van cantar en la seva visita als nostres amics de l’escola bressol Guinbó! Ho podreu veure ben aviat al blog del Parvulari.

Un Santa Cecília ben complet, moltíssimes gràcies a totes les que hi heu col·laborat!!