Sortides de cohesió. ESO

Mentre l’alumnat de 1r d’ESO estava de convivències, l’alumnat de la resta de cursos de l’ESO ha pogut gaudir d’una sortida de cohesió a la muntanya.

2n d’ESO han anat a Collserola, 3r d’ESO a la Mola i 4t d’ESO al Papiol.

L’objectiu de la sortida és conèixer-se millor, treballar les relacions personals i fomentar la cohesió de grup. Aquesta activitat que l’etapa decideix fer a l’inici de curs té com a objectius:

● Fomentar la cohesió de grup. Després de les barreges i amb nous companys i companyes a l’aula, cal fer activitats de dinamització i coneixença.
● Treballar les habilitats socials: Passar temps amb els companys i companyes en un entorn fora de l’aula ajuda a treballar les habilitats socials, la comunicació, la col·laboració i la resolució de conflictes.
● Foment de la cohesió de grup: Les activitats a l’aire lliure fomenten un sentiment de pertinença i cohesió de grup, ja que els nois i noies treballen junts per superar desafiaments i obstacles.
● Autoconeixement: Les activitats a l’aire lliure i les experiències noves ajuden a descobrir coses noves sobre si mateixos, com les seves capacitats, les seves preferències i els seus punts forts.
● Aprenentatge sobre el medi ambient: A més de les habilitats socials i personals, aquest tipus d’excursions també fomenten la consciència ambiental i el respecte pel medi natural.