Col·laborem amb els Pallapupas

Des de la matèria d’ètica, el curs passat volíem ajudar d’alguna manera a la gent que ho necessités. Ens vam proposar canviar el món. Vam fer molta pluja d’idees i vam veure moltes iniciatives d’arreu del món.
Després de buscar idees per canviar el nostre món més proper, vam estar pensant en organitzacions benèfiques i ens vam decidir per ajudar el pallapupas, una ONG que intenta que l’estància a l’hospital dels nens i gent gran no sigui tan dura. Vam mirar com podíem ajudar-los, ells ens van proposar oferir uns nassos de pallasso a canvi d’un donatiu i destinar aquest beneficis a omplir de Pallapupas els hospitals i residències de Catalunya.
A partir d’aquesta mateixa setmana ens trobareu demanant la vostra col·laboració al carrer Almeria i per l’escola en general. No patiu que ens reconeixereu bé!

papa

 

Els pallapupas:
Els Pallpupas són professionals amb una carrera d’actor/actriu. Molts d’ells també són professionals de la medicina. La seva funció és fer que l’estància a l’hospital del nens i gent gran no sigui tant dura, per això van d’habitació a habitació disfressats de pallassos per fer riure o alegrar els nens i gent gran. Alguns també entren a quiròfan amb els nens i nenes.

El seu LINK : https://pallapupas.org/

Lola, Roc i Sergi en nom de tot 2n d’ESO


6 comentaris a “Col·laborem amb els Pallapupas

 1. Hola nois i noies de 2n,

  Quina iniciativa tan bonica! M’agrada constatar que us preocupeu per les persones i que esteu disposats a dedicar temps i esforç a millorar la seva vida. Si, com dieu, voleu canviar el món (i hi ha molt per canviar, penseu-hi) aquest és el camí. Us felicito.
  Molts ànims!
  Assumpta Andrés

 2. Nois, m’encanta la iniciativa Pallapupas! Estic molt contenta de veure que us preocupeu pels altres i per fer del nostre món un lloc millor per viure. Endavant, i que tingueu molt d’èxit amb la iniciativa!

 3. Hem coincidit amb els pallapupes a l´hospital de dia de a Sant Joan de Deu i és admirable el què fan. Fan molt bona tasca aquests voluntaris. Molt bona elecció.

 4. Quina iniciativa més humanitaria, positiva i solidària que heu tingut, fer riure un malalt és ajudar-li a tindre una vida digna, mokt encoratjador, enhorabona per posar en pràctica una matèria escolar. Una abraçada en aquesta tasca i a participar tothom

 5. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i els vostres ànims! La vostra resposta positiva ens ajuda a seguir endavant amb el nostre petit projecte. Us animem a seguir col·laborant, en nom de tot 2n d’ESO.

Els comentaris estan tancats.