Estem a la recta final del curs i …

 

Benvolgudes famílies,

 

Estem a la recta final del curs i …

 

Els alumnes de Batxillerat

Comencen les classes de preparació a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) que es duran a terme el 14, 15 i 16 de juny. Des d’aquí us desitgem de tot cor que la força us acompanyi!!!

Del dimarts 14 al dimarts 21 de juny les classes d’Infantil i Primària acaben a la 13h i les de Secundària acaben a 2/4 de 2. De 15 a 17h els mestres de l’escola aprofitaran aquelles tardes per fer el tancament de curs, avaluacions, informes i entrevistes.

Mentrestant,

Els alumnes d’ESO

Podran ser convocats pels seus professor per fer recuperacions o proves extraordinàries, fer exposicions orals de treballs de síntesi o recerca, proves orals d’anglès, presentació de dossiers, de feines pendents o millorables, entrevistes amb els tutors, etc. Els alumnes que no siguin convocats a cap d’aquestes activitats seran a l’escola fins a 2/4 de 2.

Els alumnes d’Infantil i Primària

Del dimarts 14 al dilluns 20, de 15 a 17 h de la tarda, l’equip de monitors de l’escola ha preparat un seguit d’activitats i tallers per gaudir de les últimes tardes del curs i aprendre d’una manera diferent. Les inscripcions a les activitats serà per dia/es (no per hores) i no tindran un cost addicional per a les famílies. L’assistència a l’escola durant aquestes tardes no és obligatòria.

Us demanem que ens digueu si el vostre fill/a assistirà a aquests tallers les tardes dels dies 14, 15, 16, 17 i 20, podeu respondre des d’avui mateix i fins el dia 9 de juny.

https://docs.google.com/a/escola-proa.cat/forms/d/1QtS7ZorknO6jCQnZiY-yqIqkBEcGaMryQhzS9-2xxP8/edit

El 21 de juny l’activitat de l’escola acaba a la 13h i. De 13 a 15 hi ha servei de menjador, i a partir de les 15 fins les 18h hi haurà servei de cangur per aquelles famílies que ho sol·licitin. El preu del cangur del dia 21 de juny és de 3,20 € / hora i de 1,60 €/ ½ hora. Podeu respondre des d’avui mateix i fins el dia 17 de juny.

https://docs.google.com/a/escola-proa.cat/forms/d/1gByZvmNrH4s5u4xZnE1iGvkaSZGN9BR5wCfcTZui9pY/edit#

Servei de menjador, activitats extralectives, mediateca i cangur de 17 a 18h es mantenen en el seu horari habitual fins l’últim dia del curs.

Salutacions cordials