LA GRESCA 2016!! 11 de juny a partir de les 19:30h

 

Famílies de l’escola PROA,

Com cada any estem preparant la Gresca, en aquesta ocasió serà el dia 11 de juny a partir de les 19:30 del vespre.

Comptarem amb activitats orientades a les diferents edats amb un grup d’animació que començarà a les 19:30h, concurs gastronòmic (tingueu en compte que de totes maneres cal que cadascú es porti el sopar), discomòbil i com a novetat tots aquells que vulgueu col·laborar podreu trobar al bar la guardiola de l’euro solidari per ajudar a finançar els projectes d’emprenedoria de 4rt de la ESO.

El preu de l’entrada d’adult és de 9€ i de nen 5€. L’entrada d’adult inclou la coca, i l’infantil coca més refresc. Les entrades es vendran del dia 27 de maig al 3 de juny de 5 a 6 de la tarda davant de Secretaria. Cal que especifiqueu a la taula de quin curs sopareu . El mateix dia de la Gresca no es vendran entrades.

Les portes s’obriran a les 19:00 del vespre i es tancaran a les 21:00. No es permetrà la entrada a menors que no vagin acompanyats per una persona major d’edat que es faci responsable.

Us recordem que la Gresca és una festa que organitzem els pares per compartir tots plegats el final de curs dels nostres fills i que és responsabilitat de cadascú de nosaltres que es desenvolupi amb normalitat per poder gaudir-la.

Molt Important, a mida que anem marxant de la festa hem de recollir les cadires, la taula i dipositar les deixalles en els contenidors corresponents. Cal tenir en compte que l’organització de la Gresca es fa de forma voluntària i la col·laboració de tots els assistents és essencial.

Agrairem la vostra col·laboració en els preparatius de la festa el divendres 10 de juny a partir de les 5 de la tarda.

Us esperem a tots! Animeu-vos!

Grup de mares i pares delegats