“Compartint talent”

Sota el lema “Compartint talent”, el dijous 24/01/19 celebrarem la jornada d’experiències professionals, en la que exalumnes de l’escola, explicaran als actuals alumnes de 1r de Batxillerat el seu recorregut, tant a nivell professional com vital.

 

Tot seguit trobareu una breu descripció d’aquelles persones que participaran en la jornada.

 

 

Confiem que per als vostres fills/es sigui una activitat profitosa que els ajudi en la seva progressió personal.


MEGAFONIA MUSICAL: “Respect”

Aquesta setmana escoltarem…

 

… “Respect” d’Aretha Franklin (1942 – 2018) . La Rosa Bosch, mare del Martí Abulí de P4, ens envia aquest gran tema de la cantant americana que ens va deixar l’estiu passat. Justament aquesta setmana l’estem descobrint amb els alumnes de 2n, que ballaran un altre dels seus grans èxits al Dansa Ara d’enguany. Gràcies Rosa per aquesta interessant proposta!

 

Tot i que actualment la lletra de “Respect  és bandera d’un clam feminista pel respecte a les dones no sempre va ser així: la primera versió de la cançó publicada per Otis Redding l’any 1965 enviava un missatge completament diferent, exigint a les dones respecte vers els homes que els portaven diners a casa fos quin fos el seu comportament fora d’aquesta. Aretha Franklin va canviar radicalment l’estil de la cançó, fent subtils però significatives modificacions a la lletra i adaptant el ritme i la melodia de la cançó a l’estil rythm&blues, del que va esdevenir un referent.

 

Recordeu que ja ens podeu enviar els vostres suggeriments per a la megafonia omplint aquest breu formulari: https://goo.gl/forms/WTisRlKqmybAstsG2


MEGAFONIA MUSICAL: “Vaig aprendre”

Aquesta setmana escoltarem…

 

“Vaig aprendre”, una de les cançons més representatives del musical “El Petit Príncep”. Aquesta adaptació musical del conte d’Antoine de Saint-Exupéry feta per Manu Guix, Àngel Llàcer i la Perla29 es torna a programar, per cinquena temporada consecutiva, per aquestes dates post-nadalenques. Un musical adaptat a la canalla per a un llibre indispensable!

 

I per encetar el segon trimestre amb tota l’energia possible us convidem a què torneu a ser vosaltres qui ens proposeu les cançons per a la megafonia de l’escola! Enguany per fer-ho només heu de respondre el breu qüestionari que trobareu seguint el següent enllaç: https://goo.gl/forms/WTisRlKqmybAstsG2

 

Esperem amb il·lusió les vostres cançons preferides!


Renovació del Consell Escolar

Amb data 18/12/18 es constitueix el nou Consell Escolar de l’Escola Proa:

President: Josep Maria Martorell

Representants de la Titularitat: Ana Mitjans, Andreu Robusté, Núria García

Administradora: Belén Hernàndez

Representants d’alumnes: Víctor Ramírez, Laia Marcos, Cristina Tortes, Berta Junyent

Representants de pares: Romi Capdevila, Montse Bagan, Aitor Calvo, Sebas Idelsohn, M.Eugenia Cuttica

Representants de professors: Montse Alós, Marta Navarro, Cristina Robles, Alfons Moreno, Jordi Alvarez.

Representant del PAS: Marc Cardona


DESEMBRE SOLIDARI – MARATÓ DE TV3

Benvolgudes famílies,

Per part dels alumnes d’ESO, encarregades/ts dels berenars solidaris, de la Comissió de Solidaritat del Grup de Famílies Delegades i de tota la comunitat de l’Escola Proa en general, us volem agrair la vostra massiva participació en les activitats que s’han portat a terme per a recollir fons per a la Marató de TV3.

 

Com cada any, la comunitat de Proa s’ha bolcat per recolzar la investigació, aquest any per a una malaltia lamentablement tan estesa com és el càncer. D’aquesta manera, hem aportat el nostre granet de sorra recol·lectant 1.296,95€ entre els berenars solidaris de tota la setmana, el Call Center de la Mini Marató del divendres, en projectes solidaris, amb la venda de llibres de Narrativa a la festa de Sant Jordi 2018  i o amb l’aportació de la venda de roses també al Sant Jordi.

 

El lliurament dels fons recaptats es va fer a la seu del Triangle de Sants ahir dijous 20 de desembre, que són qui transferiran tot el que s’ha recaptat per totes les institucions el barri de Sants a la Marató de TV3.

 

 

Escola Proa Famílies Delegades

 

 

Desembre de 2018


MEGAFONIA MUSICAL: “Carol of the bells”

Aquesta setmana escoltarem…

 

…una nadala, és clar! Concretament una versió a capella de la nadala tradicional anglesa “Carol of the bells”, interpretada pel grup Pentatonix. Els Pentatonix són un quintet vocal americà que incorpora, a més de les seves fantàstiques veus, elements de beatbox: sons fets amb la boca i la veu que imiten instruments de percussió.

 

Aquesta setmana a l’escola també tindrem nadales: avui dilluns els alumnes de P4, 1r, 4t, 6è i 2n d’ESO i les corals de l’escola de música ens ofereixen el concert de Nadal de l’escola! A més els companys de 3r dijous faran una visita a la llar d’avis Mossèn Vidal i Aunós per compartir amb ells un matí de cançons nadalenques.

 

Esperem que gaudiu de les vacances d’hivern, descanseu força, us retrobeu amb la família i els amics i, sobretot, que canteu força nadales!! Bones festes!