Primer plat:
Per fer la picada
Amb un raig d’oli, enrossim la costella de porc i la salsitxa, tot tallat a trossos.
Hi afegim la ceba, el tomàquet i l’all, i ho deixem sofregir.
Una vegada tenim el sofregit, hi posem l’aigua
Quan arrenqui el bull, hi tirem els fideus, remenem i ho deixem coure suaument. Salpebrem al gust. A mitja cocció hi afegim la picada deixatada amb aigua de la cocció. (El temps de cocció dependrà de la marca dels fideus)
Per la picada:
Amb un morter o un “minipimer”, fem la picada. Un cop feta, i mentre bull l’aigua dels fideus, agafem una mica de l’aigua de la cocció, i la posem a la picada. Aleshores, deixatem, batem, per a què la picada quedi integrada a l’aigua. Una vegada ho tenim, ja ho podem posar amb els fideus.
Segon plat:
Postres:
Bon profit
#joemquedoacasa
Gràcies… Me siento como en casa.
Jajajaja
Moltes gràcies! Quina bona pinta!!
Genial!!!
Moltes gràcies!!