Desvetllem el secret

Doncs ja tenim aquí el nostre menú per aquest mes d’octubre i les tres paraules de la S³ són sostenibilitat, salut i sabor.
Tots sabem com tenim el planeta i entre tots com podem intentar donar-li un cop de mà.
Procurarem que el producte sigui de temporada i de proximitat (ja vàrem començar amb la crema de tardor aquest divendres) i també farem una cuina d’aprofitament com un plat nou d’aquest mes la “frittata di pasta” és la forma que tenen els italians d’aprofitar aquest ingredient.
Adequarem els nostres menús a una cuina més saludable intentat que com a mínim un cop a la setmana tot el menú sigui flexiterià.
I moltes idees més.
Com deia en Jaume Pastallé:
Bona Cuina


Els fruits saborosos

Toni Massanés Director de la Fundació Alícia anomena així el seu article de la revista Cuina de setembre i va directament relacionat amb la proposta del plat que hem servit en el menú d’avui.
Com ell diu en una societat cada cop més urbana neix una tendència gastronòmica molt potent que anomenen “foraging” que consisteix a buscar i aprofitar recursos alimentaris silvestres. En realitat però no és un costum tan nou.
Hem de caminar cap aquí indiscutiblement.
Bon profit


Escalfant motors

Des de l’espai del migdia us donem la benvinguda a les noves famílies i ens alegrem de retrobar-nos amb la resta.
Comencem el nou curs amb noves propostes dinàmiques i engrescadores.
De moment: Que amaga la S al cub?
Quin vincle pot tenir amb el plat marcat amb verd?
Es tracta d’un centre d’interès com el de “Les lletres ben cuinades” del curs passat ,o les “B,B ,B” de l’anterior?
De moment us deixem amb incògnita
Bon curs a tothom.