Us presentem el projecte de menjador de parvulari. Aquest curs va de mercats i de menjars d’arreu del món. Si el voleu veure cliqueu aquí.
“Volta al món i torna al born”
Us presentem el projecte de menjador de parvulari. Aquest curs va de mercats i de menjars d’arreu del món. Si el voleu veure cliqueu aquí.
“Volta al món i torna al born”
La cuina de la felicitat (Que bona falta ens fa)
Aquesta nova tendència gastronòmica busca el plaer a través del menjar, fita assolible si seguim una bona dieta.
És molt senzill, no cal ni comptar calories, ni menjar cru… simplement menjar plats que estimulin el bon humor i el plaer.
Bàsicament utilitzar el sentit comú, oblidar les presses i amb elles els aliments processats i menjar fruita, verdura, llegums i proteïnes de qualitat.
Alguns exemples d’aliments que influeixen en el nostre equilibri emocional són els plàtans, les bledes i, es clar, la xocolata , seguit d’una llarga llista que podeu trobar en el llibre “La cocina de la felicidad” (Editorial Urano).
Aquesta tendència, a diferència de moltes altres, té una base científica ja que són aliments que sintetitzen la serotonina que és un neurotransmissor que produeix benestar i relaxació.
Dons ja ho sabeu, menjar bé i gaudir del moment de l’àpat us mantindrà en forma i de bon humor, reflexioneu-hi, tot pot ajudar.
Marrons, grocs i taronges omplen les decoracions que els nens i nenes de 3r i 4t estan fent aquests dies.
Voleu veure un trosset d’aquesta preparació? Doncs passeu!!
En breu us ensenyarem quin goig fa tot al menjador.
Presentem el primer plat nou d’aquest curs.
És un caldet de peix, en aquest cas de cocció curta que també anomenem fumet, en el que hem afegit unes verdures i poma, i tot això acabat amb una torradeta que podria ser amb all o sense.
Francament deliciós!!!
Tot i que una part del col·lectiu es mostrava poc confiat en el resultat final un cop tastat el plat va agradar força.
Aquí en teniu una mostra.