Mood Food

La cuina de la felicitat (Que bona falta ens fa)
Aquesta nova tendència gastronòmica busca el plaer a través del menjar, fita assolible si seguim una bona dieta.
És molt senzill, no cal ni comptar calories, ni menjar cru… simplement menjar plats que estimulin el bon humor i el plaer.
Bàsicament utilitzar el sentit comú, oblidar les presses i amb elles els aliments processats i menjar fruita, verdura, llegums i proteïnes de qualitat.
Alguns exemples d’aliments que influeixen en el nostre equilibri emocional són els plàtans, les bledes i, es clar, la xocolata , seguit d’una llarga llista que podeu trobar en el llibre “La cocina de la felicidad” (Editorial Urano).


Aquesta tendència, a diferència  de moltes altres, té una base científica ja que són aliments que sintetitzen la serotonina que és un neurotransmissor que produeix benestar i relaxació.
Dons ja ho sabeu, menjar bé i gaudir del moment de l’àpat us mantindrà en forma i de bon humor, reflexioneu-hi, tot pot ajudar.


Caldo curt de poma i lluç

Presentem el primer plat nou d’aquest curs.
És un caldet de peix, en aquest cas de cocció curta que també anomenem fumet, en el que hem afegit unes verdures i poma, i tot això acabat amb una torradeta que podria ser amb all o sense.
Francament deliciós!!!
Tot i que una part del col·lectiu es mostrava poc confiat en el resultat final un cop tastat el plat va agradar força.
Aquí en teniu una mostra.