CREMA DE REMOLATXA

Fa uns dies vam experimentar amb un producte de temporada poc reconegut i sovint menyspreat. Es tracta de la remolatxa. El seu gust peculiar i el seu color, poden allunyar-la dels nostres plats, però vam voler ser atrevits i vam provar de fer una crema de remolatxa.

La remolatxa és una hortalissa que conté uns nutrients molt valuosos. És molt rica en sucres però, tot i així, el valor calòric és moderat perquè l’assimilació és més lenta gràcies a la fibra, les vitamines i els minerals que conté. A més, la remolatxa té uns efectes positius en el nostre organisme gràcies a la presència d’antioxidants molt potents que ens ajuden a prevenir l’envelliment, el risc cardiovascular i les malalties degeneratives.

Com a toc final, vam afegir festucs picats per donar-li un punt cruixent a la crema.

Us deixem amb una imatge de la crema de remolatxa, esperem que la gaudíssiu tant com nosaltres.

Bon profit!