Els monitors de l’espai del migdia ja estan preparant la nostra gran festa.
Com tots ja sabeu aquest any l’escola Proa fa 50 anys.
Estem tan contents per aquest motiu que hem pensat que gaudirem dels espais, de les activitats i dels companys amb un toc especial i molt festiu.
Aquí teniu part del equip promocionant el seu projecte.
Mes: maig 2017
Els llegums els nostres aliats
Seguint amb l’eix central d’aquest curs que és els llegums, aquesta setmana hem tastat un plat força original, del qual l’ingredient principal és un llegum que en moltes ocasions es confon amb un vegetal, els pèsols.
El plat és uns espaguetinis (espaguetis més finets) amb pesto de pèsols, bo, sa i gustós.
Us deixem la recepta!!!
Germinem
Com cada any quan la temperatura és primaveral, els nens i nenes de 3er de primària preparen els seus germinats.
Cada dia durant una setmana els cuiden, guardant-los a la caseta de fusta ben protegits de la llum fins que finalment el procés de la germinació acaba i ens els podem menjar.
És per això que us proposem una recepta d’una amanida molt divertida del llibre “Menja’t el tarro” (totes les receptes es preparen dins d’un pot de vidre) que us agradarà molt ..ah i es pot conservar a la nevera durant 5 dies ben tapat.
Bon profit!
Aletes de pollastre macerades
Avui us convidem a tastar una recepta que a l’escola té molt èxit tan per a petits com per a grans.
Ingredients per a 4 persones
8 aletes de pollastre
50gr. de mel
cava o vi blanc
1 cullereta de pebre roig dolç
3 culleres de quetxup
suc d’una taronja
2 culleres de salsa de soja
1 dent d’all picada
sal
Elaboració:
Tallar les puntes de les aletes i netejar si queda alguna ploma.
En un recipient posar a macerar les aletes amb el cava i els altres ingredients.
Deixar reposar 24 hores.
Escórrer-les i cuinar-les en el forn a 180 graus durant 40 minuts, donant la volta als 20 minuts, per tal que es facin bé per ambdós costats.