Vàrem visitar l’alimentària

Des de l’espai del migdia vàrem fer una visita al saló de l’alimentària.
foto 4
En aquests “showcooking” que va fer l’Ada Parellada vàrem compartir, entre d’altres moltes coses, l’opinió que els nens cada vegada tenen un ventall gustatiu més tancat i que hem de treballar juntament amb les famílies perquè això millori.
Ningú pot dir que un aliment no li agrada fins que no l’ha tastat com a mínim 9 vegades.
Hem d’introduir aliments pocs acceptats juntament amb els més populars.
foto 1
En definitiva, un munt d’experiències enriquidores.

 

Vàrem seguir el nostre recorregut pel món de la cuina flexiteriana i vegetariana.

foto 3
Aquest cuiner Austríac, Fabio Winkelhofer, ens va introduir en un món vegetal ple de gustos i textures impensables.
foto 2
I ja per acabar vàrem quedar sorpresos, com la intel·ligència artificial “Big Data” ens pot ajudar fins al punt que una aplicació ens alerta de patògens en un producte.

Tot plegat moltes idees per tirar endavant el nostre projecte.


Per fer una petita reflexió

PASSIÓ
“Trenco el pa, l’oloro, l’observo i finalment el menjo, senzillament ….crec que és un instant màgic. I com ho aconseguim? És senzill, dic: -Per fer un bon pa és necessari entusiasme, respecte per la professió, bones matèries primeres i molta, molta passió. Quan creus en allò que fas, quan t’il·lusiones, quan hi ha passió, sorgeix la màgia i això es veu reflectit en el resultat. La dedicació, el compromís i la passió per fer les coses bé són el que defineixen un bon equip”
Xavier Barriga (Forner)

Extrapoleu a totes les facetes de la vida.


Tast de pa

El bon temps ja ha arribat i hem pogut fer el nostre tast de pa a l’exterior de la caseta de fusta que, com ja sabeu, és el nostre petit laboratori gastronòmic.
Avui els diferents pans eren de cereals, de nous, integrals, i és clar  de farines sense gluten, com la d’amarant i la de cigró
Els hem acompanyat amb un bon raig d’oli.

Ummmm que bo!!

DSC_0045 DSC_0049  DSC_0056DSC_0060 DSC_0064 DSC_0065