TALLARINES AMB SALSA D’ANACARDS

Durant el mes de maig vam poder gaudir d’un plat que ens podria resultar conegut, però que hi vam fer algunes modificacions.
La primera modificació va ser el tipus de pasta, vam canviar rigatoni per tallarines. Normalment utilitzem els rigatoni per fer la Pasta a la Norma, que porta tomàquet, albergínia, i formatge ricotta.

A les tallarines, els hi vam posar igual el tomàquet, l’albergínia, però aquest cop no hi vam posar ricotta. En el seu lloc, vam fer una salsa d’anacards. Els anacards, així com la resta de fruits secs, són aliments que ens aporten molta energia, ajuden al bon funcionament del nostre cos i afavoreixen el rendiment intel·lectual.

A més, es tracte d’un plat vegà, en el que no hi ha cap animal, ni cap aliment d’origen animal.

Creieu que visualment la salsa d’anacards sembla ricotta?
Esperem que us hagi agradat! Bon profit!