Avui l’escola està de festa! Al migdia també volem celebrar l’arribada de la tardor i, amb ella, la Castanyada i també el Halloween!
Voleu veure que macos han quedat els nostres menjadors? Doncs passeu, passeu!!!
Avui l’escola està de festa! Al migdia també volem celebrar l’arribada de la tardor i, amb ella, la Castanyada i també el Halloween!
Voleu veure que macos han quedat els nostres menjadors? Doncs passeu, passeu!!!
Avui, els nens i nenes de primer i segon han fet joc dirigit al pati. En aquesta ocasió, han jugat al mocador, però no al de tota la vida sinó a una versió molt més divertida! Quan el monitor els cridava, havien d’anar a buscar el mocador representat l’animal que ell deia: meduses, guepards, serps i cocodrils… S’ho han passat d’allò més bé!!!
Avui hem tastat aquest singular fruit! Sense cuinar, és dur i àcid, però un cop cuinat el seu gust canvia molt!
Us deixem amb una entrada del bloc Ets el que menges, on trobareu les propietats nutricionals i algunes receptes molt interessants a partir d’aquest fruit. Feu-li un cop d’ull clicant aquí.
Com cada any, hem començat a arreglar el nostre jardinet.
Els ciclàmens ja hi comencen a donar color!
I… tenim una sorpresa!!!
Els nens i nenes de 4t estan fent un dibuix a la paret! Aquí us en deixem una petita mostra.
Podreu veure el resultat final molt aviat.
Avui us deixem amb el primer plat flexiterià, amb foto i recepta!
“Burguer” de Salmó
Ingredients per a 4 persones
– 500g de salmó fresc
– 1 ou
– 1 cullerada de mostassa
– 1 cullerada de farina de galeta
– 4 panets de Viena
Primer de tot, tallem a quadradets la carn del salmó fresc i aprofitem per treure les espines o les teles que puguin quedar.
Posem el salmó en un bol juntament amb la mostassa, la farina de galeta i l’ou.
Ho barregem tot amb una forquilla fins aconseguir una massa compacta.
Amb l’ajuda d’un motlle o cercle d’emplatar, donem forma a l’hamburguesa directament a la paella, xafant-les una mica amb la forquilla.
Retirem el motlle, i fem la següent hamburguesa!
All i oli d’all negre
– ½ cabeça d’alls negres
– 1 rovell d’ou
– Sal
– Oli
Pelem els alls i els xafem amb la mà de morter.
Afegim el rovell de l’ou i un polsim de sal.
Incorporem l’oli lentament fins aconseguir lligar l’all i oli.
I aquí ho tenim!