El nostre primer plat literari

Aquí teniu el plat literari de setembre.
En el llibre “El camí de les aigües”, la protagonista, que és una cuinera d’un balneari que durant la guerra cuina per als soldats dels hospitals de campanya, té com a plat de referència els seus desitjats canelons que nosaltres hem intentat fer com crèiem que ella els preparava …. El que sí sabem és que els de casa nostra han agradat molt a tot el col·lectiu de Proa.


Suggeriments de sopars molt casolans

Ja teniu a la web de l’escola algunes propostes que us poden interessar quan esteu cansats de pensar i avui què soparem.
Són propostes amb uns  productes molt nostrats i algun de més sofisticat.
Els divendres els hem donat un toc més festiu i sempre hem intentat reduir el consum de proteïna càrnica.
No dubteu en consultar-les.
Ah!!!! bon profit i bona festa major.
Aquí teniu un exemple: Tiramisú de préssecs.


Benvinguts i ben retrobats al nou curs

Venim carregats d’energia i novetats que anireu descobrint al llarg dels mesos, renovarem activitats que ja fèiem i n’encetarem  altres de noves.
Per començar, us agradaria saber quin és el tema central d’aquests curs? doncs apa , aquí teniu el menú de setembre amb el tema ja encetat i ja podeu deixar anar la imaginació.
I per acabar,  com diu la Carme Ruscalleda.
Un poema està fet de lletres ben cuinades.