Equip de Parvulari

Avui us presentem el nostre equip de Parvulari.

Mireu que maco i maques que són!!

DSC_0012

 

D’esquerra a dreta: Remei Vizcarro, de P3B; Marta Isalt, de P5A; Marc Carreño, de P5B; Montserrat Ramos, coordinadora de menjador de Parvulari; Anna Bartomeu, de P3A; Maria Jané, de P4A; Cristina Coca, de P4B; i Arola Claramunt, mainadera de Parvulari i reforç al menjador.

 

Molta energia per aquest nou curs!


DIETA FLEXITERIANA

Molt bona entrada de curs a tothom!

Aquest curs tenim moltes novetats que anireu coneixent setmana a setmana. Per començar, us presentem l’eix central d’aquest curs. Així com fa dos anys vam tenir plats de cuina catalana i el passat, plats de cuina mediterrània, aquest curs tastarem plats inspirats en la cuina “flexiteriana”. I què significa “flexiteriana”?

“Flexiteriana” ve de flexible i vegetariana, és a dir, un tipus de dieta en què es mengen vegetals en abundància, ous i làctics, però també carn amb mesura i peix, majoritàriament blau, que porta una gran quantitat d’àcids grassos essencials, com l’omega 3.

Com podeu veure, és una dieta que ens aporta menys greixos saturats i que és rica en fibra, fet que millora el trànsit intestinal perquè incorpora menys elements tòxics a la digestió.

Us deixem el logo amb el que marcarem el plat flexiterià de cada mes. Aquest mes de setembre, el plat que tastarem serà l’hamburguesa de salmó amb all negre. Us en prometem una foto!

Cuina flexiteriana