El nostre menjador, com el de moltes escoles, és gran i sorollós i per això, com molts ja sabeu, hem creat un petit oasi : “El racó de les taules rodones”. En aquest racó es porten a terme diferents activitats i també es respira més tranquil·litat, fet important a l’hora de compartir un àpat amb els nostres companys, si no, pregunteu a qui té l’oportunitat de gaudir-ne que us diran que agradable que és.
Aquests curs els rams de flor que decoren les taules són d’allò més “cool“.



Un cop més inaugurem les activitats a la caseta de fusta amb un tast de bolets.
Els nens i les nenes de primer han observat, tocat i tastat tres tipus de bolets: rossinyols, camagrocs i rovellons.
S’han sorprès del seu sabor. Al rovelló li trobaven gust a carn!! i és que és molt apreciat a la nostra gastronomia.
Molts han volgut repetir.
Ja sabeu famílies aquest cap de setmana a buscar bolets!










Vegetables, rice salad, fruit… els alumnes de cicle superior han fet un menú gegant en anglès pel menjador.
Han après nou vocabulari en anglès però també s’ho han passat d’allò més bé confeccionat el mural.
Ara els més petits, cada dia, quan entren al menjador, miren el mural i saben com es diu en anglès el que es troben al plat!

Sempre parlem de la importància que des de l’escola donem a l’estona de l’àpat, estona que aprofitem per gaudir del menjar i de la companyia.
Avui recordarem què cal fer abans de dinar.
Rentar-se les mans.
Aquest hàbit tan important es treballa a l’escola en totes les etapes donant-li la importància que té i d’una forma molt divertida a parvulari.
Qui no recorda la nostra cançó de rentar mans:
Renta’t les mans
frega-les bé
per dalt, per baix, els dits
i les ungles també.
Les mans netes eviten malalties i salven vides!
Aquí teniu l’enllaç d’un article de l’hospital de Sant Joan de Déu on explica perfectament la importància de treballar bé aquest hàbit des de ben petit.
