La vista

Amb aquesta activitat hem volgut treballar el sentit de la vista. Aparentment sembla una cosa, però quan ho tastem es fa la màgia, és totalment diferent. D’aquesta manera hem descobert que no ens podem deixar enganyar per la vista i veure la importància de recórrer al gust per saber si ens agrada o no un plat.

Els alumnes de quart s’ho han passat d’allò més bé.


Trilogia de truites

El nostre centre d’interès d’aquest curs segueix avançant.
El plat d’aquest passat mes de gener us puc assegurar que complia les 3 S “trilogia de truites” saludable, totalment fet amb verdures i tubercles, sostenible, fet amb producte de temporada i proximitat, i boníssim per tant S de sabor.
Qué portava ?????
Truita de patata i ceba
Truita d’espinacs
Truita de xampinyons
Tot cobert amb beixamel de tomàquet sec
Una delícia i totalment vegetal, tendència que cal tenir molt en  compte.

Per corrobora tot el que estem treballant  us proposem aquest article
Cliqueu per veure l’enllaç i bon profit !!!!!!