Filosofia del nostre projecte

Seguint el ritme del temps essent sostenibles.
Avui no portem cap activitat en concret, sols intentarem transmetre a tota la comunitat com és d’important la sostenibilitat i responsabilitat a la cuina. El món se’n va no sé on (no volem dir paraulotes). Som moltíssim habitants i no hi ha prou aliments per a tots. El canvi climàtic ens està afectant cada cop més. L’agricultura n’està patint els seus efectes. Sense anar més lluny, l’hort de l’escola aquest any no ha estat esplèndid com anteriorment havia lluït, ha estat trist. I això va a més. Ens haurem d’acostumar a uns altres hàbits i un d’ells implica consumir productes locals i de proximitat preferentment. I seria bo mantenir un contacte directe amb la natura, tot gaudint-la i seguint el ritme del temps. Nosaltres ho procurem i intentem observar una conducta de respecte vers tot allò que puguem obtenir d’ella consumint productes de temporada. Cal tenir una cuina responsable, respectuosa i preocupada pel nostre entorn.
No calen grans àpats ni molts diners per menjar saludable .Menjar senzill de carn la justa ,llegum i pasta sovint, i aprofitant els aliments sobrants per fer altres menges.
Gastronomia no és mostrar allò que mengem cada dia, gastronomia també és fer pedagogia alimentària i transmetre-ho als més joves.
En seguim parlant.