Entrevista en castellano

Aquestes dues noietes que veieu a la foto i en el marc de la classe de castellà ens han fet unes entrevistes a la gent de l’espai del migdia: una cuinera i una responsable del servei.
Les seves preguntes estaven molt ben preparades, s’interessaven per: “qué nos gusta más cocinar?“, “Cómo seleccionamos los platos que se sirven en el menú?“, “Qué nos inspira el centro de interés?”, etc.
El que té de bo l’escola és que tots els serveis formem part del mateix projecte i beneficia el global del que aprenem.
Hasta Pronto


Sopa de verdures del llop

Com ja heu vist aquesta setmana teníem un plat anomenat “Sopa de verdures del llop”
Aquest plat està inspirat en el conte de la Steve Smallman que explica com el llop que està cansat de menjar sopa de verdures convida a l’ovelleta a menjar-ne amb la finalitat d’un cop una mica engreixada menjar-se-la a ella.
Desprès de varis dies menjant junts li fa tanta companyia que decideix que és més important estar amb ella que satisfer la seva golafreria.
Doncs vet aquí el valor treballat, és més important amb qui que el què.
Pensem-hi.


Bones idees

Quan a uns alumnes els has ensenyat a cordar-se la bata i de cop i volta et demanen parlar amb tu del canvi climàtic, del respecte pel planeta, del malbaratament alimentari, en definitiva de valors, la vida et somriu.
La proposta d’un grup dels nostres alumnes és que no llencem l’aigua que queda a les gerres un cop acabat el servei i que la guardem en un cossi per després fregar el terra, regar les plantes o qualsevol altra cosa que creiem oportuna.
Endavant amb aquesta bona pensada !!!!!