Avui us deixem amb el primer plat flexiterià, amb foto i recepta!
“Burguer” de Salmó
Ingredients per a 4 persones
– 500g de salmó fresc
– 1 ou
– 1 cullerada de mostassa
– 1 cullerada de farina de galeta
– 4 panets de Viena
Primer de tot, tallem a quadradets la carn del salmó fresc i aprofitem per treure les espines o les teles que puguin quedar.
Posem el salmó en un bol juntament amb la mostassa, la farina de galeta i l’ou.
Ho barregem tot amb una forquilla fins aconseguir una massa compacta.
Amb l’ajuda d’un motlle o cercle d’emplatar, donem forma a l’hamburguesa directament a la paella, xafant-les una mica amb la forquilla.
Retirem el motlle, i fem la següent hamburguesa!
All i oli d’all negre
– ½ cabeça d’alls negres
– 1 rovell d’ou
– Sal
– Oli
Pelem els alls i els xafem amb la mà de morter.
Afegim el rovell de l’ou i un polsim de sal.
Incorporem l’oli lentament fins aconseguir lligar l’all i oli.
I aquí ho tenim!