CREMA DE REMOLATXA

Fa uns dies vam experimentar amb un producte de temporada poc reconegut i sovint menyspreat. Es tracta de la remolatxa. El seu gust peculiar i el seu color, poden allunyar-la dels nostres plats, però vam voler ser atrevits i vam provar de fer una crema de remolatxa.

La remolatxa és una hortalissa que conté uns nutrients molt valuosos. És molt rica en sucres però, tot i així, el valor calòric és moderat perquè l’assimilació és més lenta gràcies a la fibra, les vitamines i els minerals que conté. A més, la remolatxa té uns efectes positius en el nostre organisme gràcies a la presència d’antioxidants molt potents que ens ajuden a prevenir l’envelliment, el risc cardiovascular i les malalties degeneratives.

Com a toc final, vam afegir festucs picats per donar-li un punt cruixent a la crema.

Us deixem amb una imatge de la crema de remolatxa, esperem que la gaudíssiu tant com nosaltres.

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *