Xocolatada

A la nostra escola, divendres passat, els nostres alumnes més petis varen fer una petita gran festa de carnaval!
Juntament amb aquest espectacle, vàrem decidir fer a tota la comunitat una mica més  feliç, oferint-los un got de xocolata ben calentona  i un croissant.
Mireu quina colla de voluntaris més eixerits ens varen ajudar a servir-la,són alumnes de segon d’ESO juntament amb un grup de monitors/es de l’escola.

IMG_4691 IMG_4692 IMG_4695 IMG_4696 IMG_4699 IMG_4701 IMG_4704 IMG_4705 IMG_4711 IMG_4712 IMG_4713 IMG_4715


Estrenem nou format a Parvulari

Pensem que és molt important què es menja, com es menja i amb qui es menja. Començar des de ben petits a gaudir de l’àpat és per a nosaltres un objectiu fonamental.

En aquesta línia, a partir d’aquest segon trimestre, els més petits estrenen nou format a taula que consistirà en tenir unes safates amb el primer plat.Servirem el menjar quan tots els nens i nenes estiguin asseguts, d’aquesta manera treballarem com ens posem el menjar al plat i quina quantitat, a més de conservar el menjar més calent. Igualment ho farem amb el segon plat.

Veieu quin goig que fa!

DSC_0499 DSC_0512 DSC_0518 DSC_0530


“Nens i nenes als fogons”

És fonamental que els més petits s’ho passin bé a la cuina, i és molt interessant que coneguin les formes,els colors, les mides, els percentatges, l’organització, l’ordre i la neteja.
La cuina els aporta l’emoció de l’experimentació i els ajuda a trencar la barrera del no a allò desconegut.
Tot això ho trobareu molt  ben explicat en aquest article de la revista Cuina que us farà reflexionar sobre la importància que des de petits es familiaritzin amb la cuina.

Descarregar (Nens-i-nenes-als-fogons.pdf, PDF, 2.46MB)


Equip de Primària

Avui toca que coneixeu el nostre equip de monitors i monitores de primària.

DSC_0378

D’esquerra a dreta: Bernat Jou, de 1B; Marta Moreno, de 3A; Ariadna Pujadas, de 5B; Eric Carrión, de 3B; Laura Parada, de 6B; Mercè Soler, de 2B; Ferran Pou, de 6A; Sheila Revidiego, de 2A; Judit Bosch, de 4B; Jordi Rosat, de 4A; Carme Urrea; de 5A i Trini Barnés de 1A.

Un equip amb moltes ganes de treballar!!  Seguiu el bloc i anireu veient tot el que fan.


Al migdia fem grues!

Avui tenim una entrada molt especial!

L’han preparat unes alumnes de sisè, la Paula, la Carlota, la Júlia i la Berta.

 

A l’Escola proa, a les estones del migdia, aprofitem per col·laborar amb el projecte d’aconseguir moltes grues, ja que l’antiga llegenda japonesa deia que cada 1000 grues de paper es concedia un desig de curació. Fem aquest projecte per lluitar contra el càncer infantil.

origami


Tast de bolets

Com des de fa uns anys, comencem els tallers a la caseta de fusta. El primer; tast de bolets a primer de primària. Un taller del gust que ens ajuda a educar el paladar dels nostres alumnes i obrir un ventall més ampli a nivell gustatiu.
Una iniciativa semblant a la nostra, l’han començat aquest curs a una escola de Mollet, al bloc “Restauración colectiva” trobareu com ho fan. Ho podeu llegir clicant aquí.

Ara us deixem amb els nostres alumnes tastant bolets.

DSC_0182 DSC_0193 DSC_0198 DSC_0216 DSC_0218 DSC_0237