Sopa de verdures del llop

Com ja heu vist aquesta setmana teníem un plat anomenat “Sopa de verdures del llop”
Aquest plat està inspirat en el conte de la Steve Smallman que explica com el llop que està cansat de menjar sopa de verdures convida a l’ovelleta a menjar-ne amb la finalitat d’un cop una mica engreixada menjar-se-la a ella.
Desprès de varis dies menjant junts li fa tanta companyia que decideix que és més important estar amb ella que satisfer la seva golafreria.
Doncs vet aquí el valor treballat, és més important amb qui que el què.
Pensem-hi.


Bones idees

Quan a uns alumnes els has ensenyat a cordar-se la bata i de cop i volta et demanen parlar amb tu del canvi climàtic, del respecte pel planeta, del malbaratament alimentari, en definitiva de valors, la vida et somriu.
La proposta d’un grup dels nostres alumnes és que no llencem l’aigua que queda a les gerres un cop acabat el servei i que la guardem en un cossi per després fregar el terra, regar les plantes o qualsevol altra cosa que creiem oportuna.
Endavant amb aquesta bona pensada !!!!!


Heura el pollastre veggie

Seguint amb el nostre lema de l’alimentació plural us volíem presentar avui un producte tant per a  persones que volen defensar els dret dels animals, com per als que volen tenir una dieta més saludable i amb pocs greixos saturats.
Es tracte d’“Heura” un producte totalment diferent dels que hi havia fins ara creat  per “Foods for Tomorrow “
“Heura” s’assembla molt al pollastre tant de  gust com de  textura.
Us convidem a provar-lo
Que vagi de gust.


Fem el ventall més gran

Seguim el nostre lema “Plats nous en els nostres menús“
La diversitat sempre ens enriqueix i per tant el nostre paladar s’enriqueix amb nous sabors que, agradin o no, ens donaran com a mínim criteri a l’hora d’escollir.
Aquesta setmana 4 plats nous!!!!!
Pastís de carn
Pasta a la Norma
“Dürüm” de pollastre
Patates vídues
Uns amb més èxit que els altres que són evidentment els que repetirem.
Bona setmana.