Marxem de vacances

Desprès d’un trimestre llarg i costerós arriben les molt esperades vacances.
Els nens i les nenes de primària han deixat el menjador preciós i ple de primavera.
Tornarem plens de noves propostes molt estiuenques per acabar el curs.


Per si voleu fer aquest dies, us proposem la recepta d’un bloc amb molta sensibilitat
“La cuina Violeta”
És un pastís amb fruits vermella molt adequat per aquesta època

Bon profit i bones vacances!
Raw Chocolat & Blueberry Pie

Necessitarem un motlle de 23 cm i folrat amb paper de forn.

Per a la base del pastís:
En un robot de cuina barregem 150 g de dàtils, 200 g d’ametlles, una cullerada de mel i un xic de sal.
Repartim en un motlle ben premut i guardem al frigorífic uns 20′.

Per a la primera capa:
Posem 150 g de dàtils en remull uns 20 minuts.
Els barregem amb 3 alvocats, 75 g de xocolata (+86%) i 75 g de mel.
Repartim damunt de la base i guardem 1 hora al frigorífic.

L’última capa:
Muntem 150 g de nata amb 75 g de sucre morè.
Barregem 150 g de nabius amb 300 g de formatge quarck fins a obtenir una pasta violeta.
Escalfen 15 g de gelatina en una mica de suc de fruit i deiem refredar.
Juntem la barreja de nata amb la de quarck i la gelatina, repartim per sobre la primera capa.
Deixem refredar 2 hores al frigorífic abans de servir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *