Qui menja sopes se les pensa totes

Des de l’espai del migdia us donem la benvinguda al nou curs.

Com sempre venim carregats de novetats que us anirem explicant mica en mica i en detall.

Per començar un petit mos del que serà el nostre eix central durant aquest curs.

L’any anterior eren els llegums, anteriorment la cuina flexiteriana i aquest curs es centrarà amb sopes, cremes i especialment en els caldos B B B (Bone Broth Bars) sintetitzant caldos de llargues coccions fets bàsicament amb ossos que aporten col•lagen i que els anglosaxons han convertit en tendència afirmant que un caldo és com una abraçada que reconforta i alimenta.

Aquí teniu el nostre logo de cullera.

Bona entrada de curs.

 


Germinem

Com cada any quan la temperatura és primaveral, els nens i nenes de 3er de primària preparen els seus germinats.
Cada dia durant una setmana els cuiden, guardant-los a la caseta de fusta ben protegits de la llum fins que finalment el procés de la germinació acaba i ens els podem menjar.


És per això que us proposem una recepta d’una amanida molt divertida del llibre “Menja’t el tarro” (totes les receptes es preparen dins d’un pot de vidre) que us agradarà molt ..ah i es pot conservar a la nevera durant 5 dies ben tapat.
Bon profit!


Aletes de pollastre macerades

Avui us convidem a tastar una recepta que a l’escola té molt èxit tan per a petits com per a grans.

Ingredients per a 4 persones

8 aletes de pollastre

50gr.  de mel 

cava o vi blanc

1 cullereta de pebre roig dolç

3 culleres de quetxup

suc d’una taronja

2 culleres de salsa de soja

1 dent d’all picada

sal 

Elaboració:

Tallar les puntes de les aletes i netejar si queda alguna ploma.

En un recipient posar a macerar les aletes amb el cava i els altres ingredients.

Deixar reposar 24 hores.

Escórrer-les i cuinar-les en el forn a 180 graus durant 40 minuts, donant la volta als 20 minuts, per tal que es facin bé per ambdós costats.