Des de l’espai del migdia us donem la benvinguda al nou curs.
Com sempre venim carregats de novetats que us anirem explicant mica en mica i en detall.
Per començar un petit mos del que serà el nostre eix central durant aquest curs.
L’any anterior eren els llegums, anteriorment la cuina flexiteriana i aquest curs es centrarà amb sopes, cremes i especialment en els caldos B B B (Bone Broth Bars) sintetitzant caldos de llargues coccions fets bàsicament amb ossos que aporten col•lagen i que els anglosaxons han convertit en tendència afirmant que un caldo és com una abraçada que reconforta i alimenta.
Aquí teniu el nostre logo de cullera.
Bona entrada de curs.
![Logo sopes](https://www.escola-proa.cat/wp-content/uploads/2017/09/Logo-sopes-298x300.jpg)
La nostra festa de 50 anys no té fi.
Demà al matí podreu tastar una creació del nostre gelat.
Visca !!!!!!
![DSC_0003](https://www.escola-proa.cat/wp-content/uploads/2017/06/DSC_0003-602x400.jpg)
Els monitors de l’espai del migdia ja estan preparant la nostra gran festa.
Com tots ja sabeu aquest any l’escola Proa fa 50 anys.
Estem tan contents per aquest motiu que hem pensat que gaudirem dels espais, de les activitats i dels companys amb un toc especial i molt festiu.
Aquí teniu part del equip promocionant el seu projecte.
![IMG_20170523_165531](https://www.escola-proa.cat/wp-content/uploads/2017/05/IMG_20170523_165531-533x400.jpg)
Seguint amb l’eix central d’aquest curs que és els llegums, aquesta setmana hem tastat un plat força original, del qual l’ingredient principal és un llegum que en moltes ocasions es confon amb un vegetal, els pèsols.
El plat és uns espaguetinis (espaguetis més finets) amb pesto de pèsols, bo, sa i gustós.
![IMG_3867](https://www.escola-proa.cat/wp-content/uploads/2017/05/IMG_3867-150x150.jpg)
![DSC_0069](https://www.escola-proa.cat/wp-content/uploads/2017/05/DSC_0069-300x200.jpg)
Us deixem la recepta!!!
![20170519140758258_0001](https://www.escola-proa.cat/wp-content/uploads/2017/05/20170519140758258_0001-328x400.jpg)
Avui us convidem a tastar una recepta que a l’escola té molt èxit tan per a petits com per a grans.
![aletes 4](https://www.escola-proa.cat/wp-content/uploads/2017/05/aletes-4-300x225.jpg)
Ingredients per a 4 persones
8 aletes de pollastre
50gr. de mel
cava o vi blanc
1 cullereta de pebre roig dolç
3 culleres de quetxup
suc d’una taronja
2 culleres de salsa de soja
1 dent d’all picada
sal
Elaboració:
Tallar les puntes de les aletes i netejar si queda alguna ploma.
En un recipient posar a macerar les aletes amb el cava i els altres ingredients.
Deixar reposar 24 hores.
Escórrer-les i cuinar-les en el forn a 180 graus durant 40 minuts, donant la volta als 20 minuts, per tal que es facin bé per ambdós costats.