Sant Tornem-hi

Ja tornem a estar aquí carregats com sempre de nous projectes que us anirem explicant cada divendres en el nostre bloc de l’espai del migdia.
Primer de tot presentar-vos l’eix central d’aquest curs; L’Any Internacional dels Llegums

“En el seu 68è període de sessions, l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l’any 2016 Any Internacional dels Llegums (A/RES/68/231gens).
S’ha designat a l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) perquè faciliti la celebració de l’Any en col•laboració amb els governs, les organitzacions, les ONG’s, entre molts altres.
L’Any Internacional dels Llegums 2016 es proposa sensibilitzar l’opinió pública sobre els avantatges nutricionals dels llegums com a part d’una producció d’aliments sostenible encaminada a aconseguir la seguretat alimentària i la nutrició.
L’Any brindarà una oportunitat única de fomentar connexions al llarg de tota la cadena alimentària per aprofitar millor les proteïnes derivades dels llegums, incrementar la producció mundial de llegums, utilitzar de manera més apropiada la rotació de cultius i fer front als reptes que existeixen en el comerç de llegums.
Més informació:
Web de la FAO sobre l’Any Internacional dels Llegums

Des de l’escola volem posar el nostre granet de sorra en aquest projecte, per tant durant el curs tastarem nous plats i nous llegums i coneixerem tots els seus beneficis, que són molts.

Bona entrada a la tardor.

logo-llegums

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *