JA HA ARRIBAT LA FESTA MAJOR!

Ahir van arribar els gegants i capgrossos al parvulari i amb ells la cartellera de la Festa Major.

 

Igual que ens els darrers cursos, seguim treballant gràcies a les cartelleres la comprensió lectora amb els nostres alumnes d’infantil. Les nostres cartelleres no han de ser només un espai on els pares us podeu assabentar del que fem i farem.

Pot convertir-se en un nou espai de treball i creiem que no pot ser més significatiu. Les cartelleres es treballen a l’aula, activant els seus coneixements previs, fent prediccions sobre el seu contingut, buscant paraules que coneixem, comprovant les seves prediccions mitjançant la lectura, recapitulant sobre el que hem llegit…

Vaja, una feinada!

Podeu aprofitar per mirar la nostra cartellera amb els vostres fills.

 


EXPRESSIÓ ORAL A P3

Entre ahir i avui els nens i nenes de P3 hem fet la primera classe d’expressió oral. La Montse Sardà ens ha explicat el conte de: La Pastanaga, en aquest hem conegut a l’avi Andreu, l’àvia Filomena, el Felip, la Maria, el Bobi, el Mixi i el Cricri.

Hem participat molt i ens ho hem passat molt bé! Us deixem aquest vídeo on podreu veure com ens ha anat.