ÚLTIM DIA DE CURS

Avui és l’últim dia de curs i l’hem volgut celebrar tots plegats!

A primera hora del matí els nens i nenes del parvulari juntament amb el de 1r de primària hem estat jugant amb bombolles de sabó. A mig matí, ens hem reunit al pati els alumnes d’infantil i de primària amb les nostres mestres per desitjar-nos tots plegats un bon estiu i finalment, per cursos ens hem menjat un deliciós polo per celebrar aquest dia tan especial!

Esperem que us agradi el vídeo que hem fet com a recull de fotos del dia d’avui.

 

BONES VACANCES A TOTHOM I FINS EL CURS QUE VE!

 


GRADUACIÓ P5

Aquest matí els nens i nenes de P-5 hem pujat a la sala d’actes amb els nostres companys de P-3, P-4, els nostres padrins i padrines de 1r d’ESO i les mestres del parvulari per celebrar que tanquem l’etapa del parvulari i que passem a la primària.

A l’arribar ens han rebut la Remei i la Trini que ens han representat el conte de “La Maria Tatin”. Ens ha agradat molt!

Tot seguit, per grups, hem pujat a l’escenari a explicar les coses que més ens han agradat durant aquests tres anys al parvulari, com les colònies, la psicomotricitat, els pepitos, el pati, la música, els amics, la ludoteca…

També hem vist un vídeo que ens han preparat les mestres, tot recordant el nostre pas pel parvulari, ha sigut molt emotiu!

Per acabar l’acte, hem pujat a l’escenari i tots plegats hem cantat la cançó de l’estiu.

Finalment, hem anat cap a la classe amb els nostres padrins i padrines i ens han entregat unes xapes amb el símbol de la nostra classe.

 

Ha sigut un matí molt bonic i emocionant!


LA RÍNXOLS D’OR A LES BALENES

Dins de l’àrea de Comunicació i llenguatge, utilitzem els contes com un dels eixos principals de treball. El presentem amb  el suport del conte de paper, tot recordant entre tots els personatges, desenvolupament de la història i final, i frases que es repeteixen.

Posteriorment en fem un treball més individual, consistent en un teatret de titelles on podrem incidir no només en l’expressió oral sinó també en altres conceptes (gran/mitjà/petit, transparència dels papers per a posar a les finestres, tipus de materials per a decorar…).

Finalment, en fem una representació de teatre, on demanarem als infants que reprodueixin les frases principals de la història:

  • Algú ha tastat la meva sopa…
  • Algú s’ha assegut a la meva cadira…
  • Algú s’ha estirat al meu llit…

Aquí en teniu una mostra de les diverses representacions de la vostra classe. Esperem que us agradin!

               

 

 


LA RÍNXOLS D’OR ALS DOFINS

La Rínxols d’Or i els tres óssos

 

Dins de l’àrea de Comunicació i llenguatge, utilitzem els contes com un dels eixos principals de treball. El presentem amb  el suport del conte de paper, tot recordant entre tots els personatges, desenvolupament de la història i final, i frases que es repeteixen.

Posteriorment en fem un treball més individual, consistent en un teatret de titelles on podrem incidir no només en l’expressió oral sinó també en altres conceptes (gran/mitjà/petit, transparència dels papers per a posar a les finestres, tipus de materials per a decorar…).

Finalment, en fem una representació de teatre, on demanarem als infants que reprodueixin les frases principals de la història:

  • Algú ha tastat la meva sopa…
  • Algú s’ha assegut a la meva cadira…
  • Algú s’ha estirat al meu llit…

Aquí en teniu una mostra de les diverses representacions de la vostra classe. Esperem que us agradin!

          

 


Passejada pel Port de Barcelona

Dimarts 6 de juny, Papallones i Eriçons vàrem fer l’esperada passejada pel Port de Barcelona.Quina tranquil·litat de dia, quin mar més planer, quins nens i nenes més atents! Quantes coses vàrem aprendre i descobrir.


A P5 HEM CREAT UNS CONTES!

Com cada any, els nens i nenes de P5 ens hem inventat un conte entre tots.
Com que dins del programa de Trams “Tic Tac, estic amagat” estem treballant conjuntament amb l’escola GEM de Mataró, hem volgut que els protagonistes fossin els noms dels quatre grups (Papallones/Momerotes, Eriçons/Dracs).
Així, una classe hem escrit, dibuixat i grabat l’àudio al conte “L’Eriçó Neu“.

L’ERIÇÓ NEU from Escola Proa on Vimeo.

I l’altre classe “La papallona Tintin construeix un hotel“.

La papallona Tintin from Escola Proa on Vimeo.

 

Esperem que us agradin!!