Aquestes últimes setmanes en el Cookery Workshop de P5 els infants han estat fent un Carrot Cake boníssim!
Com ja sabeu el Cookery Workshop és en anglès i les paraules que hem estat treballant son: flour, brown sugar, carrot, oil, eggs, powder, walnuts, cinnamon.
Per petició popular us adjuntem la recepta que hem seguit.
Ingredients:
150gr de farina
150gr de sucre moreno o panela
150gr de pastanaga (2 o 3 depenent de la mida)
75gr d’oli
4 ous
10gr de llevat en pols
150gr nous
Canyella al gust
Passos a seguir:
– Pelem i ratllem les pastanagues, les deixem a banda.
– Trossegem les nous.
– Barregem els ous amb el sucre, tot seguit hi afegim l’oli mentre seguim remenant.
– Un cop ho tenim ben remenat, hi afegim la farina amb el llevat i la canyella.
– Continuem remenant i finalment incorporem les pastanagues.
– Afegim les nous.
– Quan ja tenim la mescla homogènia és el moment de passar-la als motlles per a magdalenes i els anem omplint gairebé fins a dalt de tot.
– Ja per acabar, enfornem les magdalenes a 160º durant uns 20 minuts i llest!
Aprofitem per adjuntar-vos unes fotos del procés de creació del Carrot Cake.