ÚLTIM DIA DEL 2n TRIMESTRE

Avui últim dia del trimestre, els nens i les nenes del parvulari hem celebrat l’arribada de les vacances de pasqua fent la nostra pròpia MONA DE PASQUA.

Hi hem posat nutella, fideuets de colors, l’ou de xocolata, el pollet, les plomes i la figura que hem fet amb els nostres padrins i padrines.

Mireu que bé ens ho hem passat i com ens han quedat! Quines ganes de tastar-la!

 


P3 HA VISITAT LA GRANJA

El passat dilluns els nens i les nenes de P3 vam anar a Can Montcau, una granja a prop de la Roca del Vallès. Allà ens van rebre unes monitores que ens van ensenyar un a un cadascun dels animals que hi viuen, vam veure un cavall, dos rucs, ànecs, oques, un gall, gallines, un paó reial, pollets, conills, porcs i vaques.

També vam observar les diferències entre els animals que tenen pèl i ploma, que surten de la panxa o de l’ou, quantes potes tenen cadascun dels animals, si volen o no volen… Fins i tot vam poder simular com es muny una vaca!

Va ser un dia fantàstic envoltats de natura, gaudint dels animals i de tots nosaltres, ens ho vam passar genial!


IPADS A P3

Ja des del trimestre passat, cada quinze dies fem una sessió d’iPads amb els nens i les nenes de P3.

Les diferents aplicacions ens permeten fer classificació, fer puzzles, unir punts… i d’aquesta manera, gràcies a les TIC tenim una alternativa per treballar i reforçar aquestes pràctiques.

Us deixem unes quantes fotos perquè pugeu veure com treballem.