SETMANA ARTISTA!

Aquestes dues últimes setmanes prèvies a Sant Jordi hem estat treballant a les aules de P4 dos artistes Andy Warhol i la Yayoi Kusama.

De tots dos artistes hem parlat sobre la seva biografia i les seves obres i ens hem inspirat en elles. Hem gaudit creant escultures i pintures tot seguint els dos estils.

ANDY WARHOL:

 

La càpsula del temps

Tal com feia l’Andy Warhol hem construït, decorant una capsa de cartró, la nostra càpsula del temps amb objectes que hem triat i que no recuperarem fins a P5 quan obrirem la càpsula tot retrobant els objectes estimats.


 

Pintem les nostres cares amb colors

Mural de les flors

 

 

Cereals

 

YAYOI KUSAMA:

Escultures en treball cooperatiu:

 

Decoració d’espai (El divendres inaugurem un espai blanc a la classe i el comencem a decorar amb gomets i cercles de colors com fa la Yayoi, a continuació a les 17h, fem que passin les famílies a ajudar-nos i la diada de portes obertes de Sant Jordi convidem a tothom que vulgui que participi)

 

 


TALLER DE CUINA P4 – CARROT MUFFINS

Durant aquestes últimes setmanes, els nens i les nenes de P4 han estat fent les “Carrot Muffins” al Taller de Cuina.

Aquesta vegada hem treballat en anglès el nom dels següents ingredients: flour, brown sugar, eggs, carrots, cinnamon i oil i els següents passos a seguir: add, mix, fill up, pour i bake.

Us deixem a continuació la recepta per si algú de vosaltres la vol repetir a casa seva:

Ingredients:

150gr de farina

150gr de sucre moreno o panela

150gr de pastanaga (2 o 3 depenent de la mida)

75gr d’oli

4 ous

10gr de llevat en pols

Canyella al gust

Passos a seguir:

– Pelem i ratllem les pastanagues, les deixem a banda.

– Barregem els ous amb el sucre, tot seguit hi afegim l’oli mentre seguim remenant.

– Un cop ho tenim ben remenat, hi afegim la farina amb el llevat i la canyella.

– Continuem remenant i finalment incorporem les pastanagues.

– Quan ja tenim la mescla homogènia és el moment de passar-la als motlles per a magdalenes i els anem omplint gairebé fins a dalt de tot.

– Ja per acabar, enfornem les magdalenes a 160º durant uns 20 minuts i llest! Bon profit!

Us deixem unes quantes fotos perquè pugueu veure com ens ha anat!