DINAR A LA CLASSE DE P5

Dins del marc del projecte del aliments la setmana passada vam fer el dinar a la classe.
La comissió de compres primerament ens havia anat a comprar tots els ingredients tot seguint la llista que els havien fet.

La comissió dels postres havia preparat unes roques de xocolata boníssimes.

I la comissió de decoració ens havia pintat uns fantàstics camins de taula amb motius de fruites

Finalment va arribar el dia esperat. Vam convidar a totes les mestres del parvulari a un suculent pica pica i després vam passar a l’aula on hi havia la taula parada per l’ocasió.

Mireu, mireu les fotos! Quina gana!!

 


BODY PARTS

Durant aquestes últimes setmanes als patis d’English els alumnes de P4 i P5 han estat descobrint les diferents parts del cos en anglès.

Han estat treballant: head, hair, body, ears, eyes, nose, mouth, arms, hands, fingers, legs, foot, feet i per fer-ho han estat fent una recerca de les diferents parts dels cos que estaven escampades pel pati, un bingo sobre les diferents parts del cos i finalment han dibuixat amb guixos a terra un cos i li han hagut d’afegir tots els detalls treballats les setmanes anteriors.

Mireu que bé s’ho passen!

 

 

 


COOKERY WORKSHOP P5: CARROT CAKE

Aquestes últimes setmanes en el Cookery Workshop de P5 els infants han estat fent un Carrot Cake boníssim!

Com ja sabeu el Cookery Workshop és en anglès i les paraules que hem estat treballant son: flour, brown sugar, carrot, oil, eggs, powder, walnuts, cinnamon.

Per petició popular us adjuntem la recepta que hem seguit.

 

Ingredients:

150gr de farina

150gr de sucre moreno o panela

150gr de pastanaga (2 o 3 depenent de la mida)

75gr d’oli

4 ous

10gr de llevat en pols

150gr nous

Canyella al gust

Passos a seguir:

– Pelem i ratllem les pastanagues, les deixem a banda.

– Trossegem les nous.

– Barregem els ous amb el sucre, tot seguit hi afegim l’oli mentre seguim remenant.

– Un cop ho tenim ben remenat, hi afegim la farina amb el llevat i la canyella.

– Continuem remenant i finalment incorporem les pastanagues.

– Afegim les nous.

– Quan ja tenim la mescla homogènia és el moment de passar-la als motlles per a magdalenes i els anem omplint gairebé fins a dalt de tot.

– Ja per acabar, enfornem les magdalenes a 160º durant uns 20 minuts i llest!

Aprofitem per adjuntar-vos unes fotos del procés de creació del Carrot Cake.

 


CARNAVAL 2020

Avui divendres hem celebrat la festa de carnestoltes al parvulari!

Els alumnes de P3, P4 i P5 han dansat davant de les seves famílies i de dues residències d’avis que estaven convidades a veure als alumnes també.

Finalment la festa ha acabat amb una xocolatada!

Us deixem unes quantes imatges perquè pugueu veure com de boniques eren les disfresses!

P3

P4

P5


JA HA COMENÇAT EL CARNAVAL!

La festa de Carnaval ja ha començat i quina millor manera de començar que amb la visita de les Ambaixadores del Rei Carnestoltes.

Com sempre ens han fet riure molt i ens han informat que sa majestat el Rei Carnestoltes arribarà aquest dijous a les Cotxeres de Sants a les 18.30h.

 

Per anar a rebre-les tal i com marcaven les consignes, els alumnes han anat amb la cara pintada, mireu com anaven!


Finalment aprofitem per adjuntar-vos la cartellera que també trobareu penjada al pati del parvulari.


ELS PEUS

Aquest curs, a PSICOMOTRICITAT, hem anat vivenciant tot el nostre cos.

Vam començar amb l’enfarinada de totes les parts del cos i després hem anat fent altres sessions per anar aprofundint amb cadascuna de les parts: el cap, el tronc, els braços i les mans, les cames i els peus.
Un dia vam voler deixar les empremtes dels nostres peus en un paper i ens els vam pintar amb pintura! Que divertit que va ser!!!

EL TIÓ DE NADAL AL PARVULARI

La pluja matinera no ens ha esgarrat la gran festa d’avui! I és que després d’una setmana en la que els alumnes del parvulari han estat atipant al Tió amb mandarines, trossos de pa, galetes, xocolata… Avui tocava fer-lo cagar de valent!

I així ha estat com, els nens i les nenes de P3, P4 i P5 han anat picant i cantant ben fort per fer-lo cagar!

 

Mireu, mireu com ha cagat!! Paquets de totes les mides, que mica en mica han anat obrint en les que hi havia: dues caixes de construccions grosses, una carretera, cotxes, fireta, una pilota de bàsquet i una xarxa per la cistella, tot per la terrassa, també sorra kinètica per les aules i torrons per a tots i totes!

 

Ha estat un gran matí!


CONCERT DE NADAL DE P3

Avui, seguint amb les activitats de final de trimestre i de Nadal, els nens i les nenes de P3 han fet el seu concert de Nadal per a la resta de companys i companyes del parvulari i per als seus padrins i padrines de 5è.

Us deixem els vídeos de les cançons que han cantat perquè pugueu veure els petits artistes:

ARA VE NADAL

EL NADAL JA ÉS AQUÍ

AMB LA LLUM DEL FANALET

TIÓ DE NADAL

Després de la magnífica actuació de P3, els padrins i padrines ens han recitat el seu poema de Nadal titulat: El Tió de Joana Raspall.

I per acabar els alumnes de P4 i P5 també han cantat una cançó.

P4: LA NEU TAN BLANCA

P5: LA GALLINETA

Ha sigut un matí molt nadalenc i bonic!


COOKERY WORKSHOP P5: COOKIES

Seguint amb el Cookery Workshop de P5 aquestes últimes setmanes els nens i les nenes han estat preparant Cookies.

Per poder-les fer han hagut de trencar a trossos les “walnuts”, triturar el “chocolate”, batre els “eggs”, “add the ingredients” i “mix everything”.

Us deixem la llista d’ingredients necessaris per fer-les:

– 150gr de sucre moreno
– 75ml d’oli
– 1 ou gran batut
– 125gr de farina
– 1 culleradeta de tè d’essència de vainilla o de canyella en pols.
– 1 culleradeta de tè de llevat químic (tipus Royal)
– 75gr de xocolata negra toscament trencada o xips de xocolata
– 75gr de nous toscament trencades

I els passos a seguir:

  • Barrejar sucre i oli.
  • A banda, trenquem les nous a trossos.
  • Afegir l’ou al sucre i l’oli i seguir remenant.
  • Integrar la farina i seguir remenant.
  • Afegir el llevat i barrejar.
  • Un cop està la massa ben lligada afegir les xips de xocolata i les nous.
  • Un cop la massa està feta, cal donar forma a les galetes.
  • Amb el forn ja calent posar les galetes a 160º durant 15minuts i anar controlant fins que quedin doradetes.

Aquí veieu com les han fet ells i elles, han quedat boníssimes!