Talentum Schools – Places disponibles (Abril)

Noves places disponibles per a cursos a l’abril:

www.talentumschools.com

 

Ens ha arribat informació d’aquesta plataforma que pot ser interesssant. Es tracta de Talentum Schools, creada per Movistar, una plataforma d’ensenyament on-line o presencial gratuïta per fomentar la creativitat i aprenentatge digital. Per fer els cursos, on-line o presencial has de donar-te d’alta a la plataforma. Teniu en compte que els presencials s’esgoten ràpid!!!

El concepte que promocionen a la web és aquest:

“Hoy en día vemos que los niños y jóvenes son grandes consumidores de tecnología en diferentes ámbitos de su vida. Sin embargo, es difícil encontrar a aquellos que comprenden el funcionamiento de esas tecnologías y que son capaces de crearlas. El objetivo de Talentum Schools es contribuir a impulsar creadores digitales que puedan no sólo consumir bienes digitales, sino también generarlos”

 

pd: Gràcies Eli per la info 😉


Activitats fora de Barcelona durant la Setmana de la Ciència

Des de la Plataforma CreaCiència ens fan arribar la següent informació:
 

Un any més arriba la Setmana de la Ciència!
A CreaCiència portarem ciència en viu a moltes escoles i instituts però també farem activitats obertes al públic on podreu venir a passar-ho bé amb companyia dels fills, nebots, cosins, amics o qui vulgueu! Preneu nota perquè algunes activitats necessiten inscripció prèvia:

  • Diumenge 22 al matí hi serem al Museu del Gas de Sabadell amb un espectacle sobre l’energia i també fent visites guiades a l’exposició: “Hi jugues? Pensem en energia!”: Enllaç…
  • I a més a més aquest novembre encara us sorpendrem més!! L’últim cap de setmana de novembre, del 27 al 29 de novembre, portem “Ciència Bestial” al Vilar Rural de Cardona. Des del divendres 27 per la tarda i fins diumenge 29 al migdia farem espectacles, tallers per nens, activitats científiques per tota la familia a l’hort i a la granja, i molt més!!! Ja podeu reservar i passar un parell de dies plens de ciència i emocions diferents: Enllaç…

Activitats en familia

 

Algunes activitats per a aquesta setmana i cap de setmana. Del 23 al 29 de març.

Si trobeu alguna activitat i la voleu compartir amb tots nosaltres ho podeu afegir com a comentari a aquest post. En alguns casos són activitats periòdiques, així que, si hi aneu a alguna i poseu el què us ha semblat us ho agrairíem, ja que pot servir de guia per a altres famílies.

 

  • Conta contes durant aquesta setmana, del 23 al 27 de març a diferents biblioteques de la ciutat: + info

 

  • De peus a terra. Fundació Joan Miró. Diumenge 29 de març+ info

 

  • Alone. Fundació Joan Miró. Dissabte 28 y diumenge 29 de març. + info

 

  • Acaba’t la sopa. Concert al Kids Caixa Fòrum – Dissabte 28 i diumenge 29 de març. + info